Moz Selam sadece kendime not olarak atıyorum.Son 2 aydır ovulasyona piklere rağmen olmadı.Kalsın şurada
rosse16 Moz yavaş yavaş siliklesmesi çatlama değildir malesef ben de kullandım bunları kopkoyu olup birden siliklesmesi gerekiyor sizin yumurta gelişiyor ama catlamiyor malesef bende de ayni durum var
Moz rosse16 5 temmuz 00:30 pik 5 temmuz 23:00 çatlama diye düşünüyorum çünkü feci kasık ağrım vardı ve daha silik
adatuna Moz canım çatlama olunca daha silik oluyor ama diğer attığın foto daha silik evet doktor ile de takip yapabilirsin bence
Moz Kivircikannee hatta şu da 5 temmuz ve 7temmuz çatlama bulmaya çalışıyorum😅 ama çatlamış bence ya @adatuna
Kivircikannee Moz çatlamaya çalışıyor ya da yeni yeni çatlamış suyunu salıyor oda sana sancı yaptı ama tam çatlamış diyemeyiz
Zarifokur Moz doktora bi gitsene bakalım ne diyecek sana eğer çatlamıyorsa zor yani çatlaması için bir şey verir yada işte bakar en azından . Çatlağı zaman silik oluyor böyle koyu değil
Moz Zarifokur 7 temmuz zaten silik ama daha nasıl silik olsun ki neresi pik onu anlamadım bir daha bakalım hatta tabi giderim doktora sadece anlamaya çalışıyorum
adatuna Moz testlerine baktım da tekrar olmazsa canım mutlaka doktora git çatlatma iğnesi yapar belki