Kirmiziojee 16 haftalık bacakları kapalı göstermiyor dedi doktor sonra bakınca erkek sanırım dedi yinede kesin değil dedi yanılma payı varmı bu şekilde değişen oldu mu
Meral_63 Kirmiziojee 12 haftalık kız dedi bana 13 haftalık kontrol vardı gtitm bacak arası göstermiyor dedi bi sırtını dönmüştü göstermiyor dedi bekliyecem bi ay kadar
greybrde Kirmiziojee 13. Haftada kıza benziyor dedi bugün gittim 16 hafta oldu pozisyonda değil göremiyorum dedi bizde muallakta kaldık
gokcekizim_ Kirmiziojee o benim işte bacım🥴 24. Haftaya kadar oğlum diye sevdiğim, kızımmış🥰 detaylıda kuşunu net gösterdi 😅 şu an 34+2 olduk 🥰
Akkdkxjdndbn Kirmiziojee arkadaşımın öyle olmuştu, detaylı ultrasona kadar erkek demiş doktoru, detaylıda kız öğrenmişti. Herşeyini de almışlardı üstelik.
gokcekizim_ Meral_63 yeterki sağlıklı olsunlar ikiside bizim canımız kanımız🥰 Rabbim ikisinin de yokluğunu göstermesin 🩷 haberini bekliyor olacağım 🌸
plajterligi Kirmiziojee doktorunuz kesin değil demiş zaten, yani hala %50-50 bi sonraki kontrolde kız deme ihtimali var🌸
Meral_63 gokcekizim_ amin inşallah hep önce bi oğlum bi kızım sonra olsun istemişimdir benim abim yok bide evin tek kızıyım insanın gönlünü istiyor TABİKİ hayırlısi hangisiyse o olsun inşallah 🥲🐣 cuma gecesi hürmetine evlat isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah 🥲
eflinneva_ Kirmiziojee bana detaylıya kadar erkek gibi ama kesin değil demişlerdi. Bunu iki ayrı doktor diyince bende kesin erkek gözüyle baktım ama yanıldık
Akkdkxjdndbn Kirmiziojee doğru demiş, biz dört arkadaş hamile kalmıştık 4 ümüze de erkek demişlerdi. O arkadaşımın detaylıda kız çıkmıştı, şok olmuştuj. İşin kötü tarafı herşeyi almışlardı. Detaylıdan sonra almakta fayda var. Tecrübe ile sabit 😂