Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom merak etm benimde ilkinde hiçbir sancı belirti yoktu 39+5 oldu ve dahada tuhafı 30. Haftada ve 33. Sancı çıkmıştı baya serumlar yemiştim yani oluyo canım metal etme Allah’ın izniyle
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi benimde öyle oluyordu ya sancım 100 leri vuruyordu ama şuan sıfır sancı işin tuhafı da bu zaten vakti gelince oluyor tabi
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom Aynen seninkide benimki gibi olcak suyum gelmişti o zaman ilk gebelikte sonra hastane sonra sancı sonra bebiş😅
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi ilkinde direk sancım başladı kuzum hastanede suyum geldi bunda da nasıl olacak her an elim kalbimde😅
asiyeuylas Burnosunn_annesi kızlar selam ben 39+5 deyim bebek de doğum kanalında ilk gebeliğim sabahtan beri geçip giden hem batma gibi hemde ishal ağrısı gibi oluyo sabahtan bir defa da ishal gibi oldum şuan da hafif bı batma var nasıl anlayabilirim
Esraa00 GirlandBoy_Mom doğum pozisyonda dimi paşa Nolsun bizde alışmaya çalışıyoruz hayata biraz zorlanıyor ama😅
GirlandBoy_Mom Esraa00 evet aşkım doğum pozisyonunda ama kanalda değil önceki doğumdan kalan açılma da yok 1 cm bile bi anda olacak biliyorum ama bakalım nasip Sen kurtuldun kuzum