CEKAS yagmurx genel olarak yüksek riskli bir mutasyon yok ancak kan sulandırıcı, iğne vs verebilir pıhtılaşma riski olduğu için.
Seymabyrm yagmurx benimde böyleydi testim aynıları sadece bende heteroydu hepsi. Muhtemelen gebelik başlayınca kan sulandırıcı iğne ve hap vericek doktorunuz
MuallaS yagmurx merhabalar bir şey soracaktım, bende başakşehirde ikamet ediyorum normal kontrolleriniz içinde çam sakuraya mı gidiyorsunuz memnun musunuz?
CEKAS Açılın ben genetikçiyim! (Hep bunu söylemek istemiştim 😅) Tekrarlayan düşükler mi vardı? Pıhtılaşma ile alakalı testler yapılmış çünkü genetik olarak yatkınlığın var mı anlamak için.
2611seher_ CEKAS merhaba benimde 2 düşüğüm var biri 22. Hafta biri de gelişmedi 8 olması gerekirken 5 de kaldı bende genetik test yaptırmak istiyorum ama hangi bölümden ilerliycem bilmiyorum genetik test yaptırmalımıyım?
CEKAS yagmurx maalesef kesin konuşamam ancak büyük bir etken. Doktor daha iyi açıklayacaktır bundan sonraki yol haritanızı 🥹
sadece1selda @yagmurx teşekkür ederim bende aynılarını yaptırdım bana da üç aya çıkar dediler yaptıran gördükçe soruyorum tekrar geçmiş olsun 🙋🏻♀️💝
Nehirimmm06 Seymabyrm benimde burdaki gibi 3 genimde hetero diğerleri normal bana sadece 100 mg kan sulandırıcı hap verdi 2 düşüpüm var az mı gelir sizce
CEKAS Papatyam39 genetik mezunuyum, tıbbi genetikte çalıştım ancak doktor değil uzmanım 🙋🏼♀️ Cevaplayabileceğim bir şeyse tabii kii