heyecanlibekleyis_ Kızlar e bebek te indirim varmış kanzin park yatagi ve icindeki yatakda cok kaliteli 6 bin tl ye dusuyor ben madre aliyim diyordum daha uygun diye hemde icinde yatak hediye ya ama yatagi cok mu ince kullananlar resim yükleyebilir mi
Elif3419 heyecanlibekleyis_ elele donna daha uygun bende onu almayı düşünüyorum madredeki ekstra şeyler olmasada olur diye düşündüm bende burada bekliyeyim yorumları merak ediyorum ☺️
Selmagkk heyecanlibekleyis_ elele madreyi aldım henüz dogum yapmadım yatak hediyeliydi biz aldıgımızdada ama bildiğin ince bir sünger geldi o yüzden yataştan ayrı yatak aldık bebeklerin gelişimi için yatakta önemli çünkü
ppmerlina heyecanlibekleyis_ bi tane park yatak postu açmıştım genellikle elele önerilmişti. Modelleri nasıl bilmiyorum ama güzel bir marka
Meri3535 heyecanlibekleyis_ elele madre almıştım. Doğumuma çok az kaldı kurduk biz çok ince olduğu için hediye yatağı bir tane de kalın almıştık eleleden . İkisini bir kullanıcam üst üste koydum. Yatak da gayet güzel bir üst modelinde ana kucağı tarzı bişi vardı bize fazlalık geldi ondan almadık.
heyecanlibekleyis_ Him kizlar o zaman e bebekteki yatakla ayni fiyata gelicek ekstradan yatak alicaksam ordaki yatak baya kaliteliydi kalındı birde herhalde yaklasik 3 4 yasina kadar kullanir dedi satici
ElifBD heyecanlibekleyis_ bende elele madre aldım yatak hediye geldi ama ince bi yatak o yüzden ben yataş twiny aldım kullanmak için