Krdlnfrkn Anneyimmmben benimde bı kızım olucak cinsiyeti belli olduğundan beri hüma ismini düşünüyoruz belki sizede bı fikir olur
2025anneadayi bence Elmas hariç hepsi güzel. yeni nesil isimler hep kısa 4 harfli Alya Liya Lina Mira Doğa ların arasında Elmas bilemedim açıkçası tabi zevk meselesi ama şahsen ben koymazdım. Doğa, Duru, Simay güzel isimler saydıklarınızdan
Donaldvetomris Ebrunr karmen değil aslında Carmen benim goldenım vardı onun ismiydi Carmen diye yazılıyor normalde karmen diyince çikolata ve halı markası geliyor insanın aklına yanlış hatırlamıyorsam Carmen İspanyolca olması lazım ama Türkiye de Carmen yazılıyor mu bilmiyorum
DuruDefne_mommy Anneyimmmben Simay bence elmas biraz eski isim gibi Elisa Simay da kulağa hoş geliyor
Gulceleyli Bir kızımız olacak inşallah Zeynep Leyli… Diğer istediğimiz isimlerde Mihri Gülce Sare Yüsra Hanne idi anlam bakımından güzel isimler ayrıca isim analizine mutlaka bakın koymadan
Ebrunr Donaldvetomris yurtdışında evet dediğiniz gibi fakat Türkiye’de Karmen olarak geçiyor. Hatta Karmen Aksoy diye milli sporcumuz var. Çikolata kısmına da gelecek olursak benim adım da ebru ama sıvı sabun markası :) aynı zamanda son zamanlarda popüler olan duru ismi de öyle. O yüzden çikolata ismi vs. Çok önemli değil
Donaldvetomris Serde55 biz veterinerde karmen diye yazdırmıştık zaten ama carmen olduğunu söylemişlerdi bilemiyorum Türkçe bir kelime değil karmen türkiye de kullanılıyor evet 10 goldendan 3ünün ismi bu zaten ama bu onu Türkçe yapmaz