Esraerdgn95 @Gulkiz22 net karar verememiş bir erkek anne adayı olarak düşündüğüm isimler Alparslan ve Eymen favorim Evren, Ediz, Umut, Uraz, Kıvanç, Asaf, Enes, Yusuf da listemde olan isimler. Yağız isminde çok sevmiştim Ğ den ötürü eşim eledi 🤔🤣
Esraerdgn95 @Gulkiz22 doğumuma 55 gün kaldı karar versem iyi olacak 😂 Magnet ve kapı süsü modeli seçtim sipariş için bekliyorum. Senin ne kadar kaldı ?
Gulkiz22 Esraerdgn95 sizin az kalmış ben daha 5. Aydayım 😂 inşallah içinize sinen bir isim bulursun 🌸
Esraerdgn95 @Gulkiz22 inşallah canım İsimleri gibi hayırlı, ömürlü yaşasın bebişlerimiz inşallah. 🤲🏻🫶🏻
Auri Gulkiz22 Çınar Ediz Doruk Kerem Kayra Demir Deniz Kıvanç Ekin Çağın Altay Alp Biz bunları düşündük Altay koyduk Size de fikir olur umarım 🩵
Devran Gulkiz22 devran ilk koyucağım isimdi eşimin içine sinmediği için vazgeçtik ama severim devran isminide çok
hamilesavis19 Erkek isimleri o kadar çok tekrar ediyor ki. Ben de bir türlü içime sineni bulamıyorum. Yeni nesil isimleri hiç beğenemiyorum 🥲
Gulkiz22 hamilesavis19 cidden öyle herkeste aynı isim farklılık istemiyorum bende içime sinen bi isim olsun yeter
hamilesavis19 Gulkiz22 eşime Çınar teklif etmiştim, söylenişi hoşuma gidiyor. Yok palmiye diye cevap veriyor 😂