hillkaya Msdenizkky evet canım ilk 😄 bide raporluyum evdeyim en azından çalışırken daha kolay geçiyordu zaman şuan durdu sanki
tugbamehmetbaki Msdenizkky evet eşime bakarsan abartı ıstiyor ben gelenleri lokum kutusu ve 2 ser içimlik türk kahvesi hazırlanıyorum. eşimse daha gösterişli olsun diyor
Beyzan Msdenizkky Benim de 27 kaldı 😌 çanta hazır her geçen gün oda değiştirip kapıya biraz daha yaklaştırıyorum 😁 bu hafta sonu beşiği kuracağız toz olmasın diye Beklettik ama artık zaman daraldı 😍
Gazize Msdenizkky 18 allah sağlık lı eli ayağı düzgün akli fikri yerinde dinine bütün vatanına milletine sadık annesine babasına çevresine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim yavrularımızı bağışlasın kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Beyzan Gazize Amin 🤲🏻 ne önemli dualar aslında bunlar Doğum sadece bir başlangıç uzun bir yol bizi bekliyor 😌
Beyzan Msdenizkky ayy ben de keşke günü belli olsa diyorum Belirsizlik zor 😁 Doğuma daha var ama her evden çıkışımda ya yolda bir şey olursa diye düşünüyorum 😁elimden olsa her yere hastane çantamla giderim 😂
Gazize Beyzan aynen öyle canım Hadi bakalım hayırlısı az kaldı ama herşey daha çok zorlaşıyor dün gece ayak parmağımı koltuğa vurdum şişti morardı kırdım parmağımı galiba zati ödem den kiridayamaiyordum buda üstüne geldi 18 gün 8 saymıyorum 10 felan kaldi
Hilalalara Msdenizkky son 58 ama hiç birşey hazır değil 😂😂Pazartesi inşallah herşeyi alınacak Salı’da yıkanıp ütülenip yerleştirilecek 🥰😍❤️
Msdenizkky Hilalalara ben cinsiyeti öğrendiğim gün aldımça yıkadım ütüledim hurçladım şimdi dolabını hazırladım tertemiz bitti 🥰
Beyzan Gazize çok geçmiş olsun canım inşallah kırık yoktur Benim de son 28 ama içimden bi his 38 de gelecek diyor o yüzden o yüzden son 14 diye gün sayıyorum 😍