Aysel4497 Nata97 ay 98leri gördüğümde bir anda 36ları gördüm ordan sonrası cok cabuk gecıyor ve anlamıyorsun😊😊
Ozozrr Son 47💙🙏🏻 Her şeyi hazır sabırsızlıkla bekliyoruz🥰 hastaneye de kapı süsümü hazırladım bir de isimli çikolata yaptırdım. Hastanede nişan masası gibi konseptlerden yapmıcam🙈 siz yapıcakmısınız ya da hastane süsü deyince neler geliyor aklınıza😍
Omermina Msdenizkky son 3 gün canım ama agrılarım var Pazartesi günü sabah erken yatışım yapılacak inşallah bu 3 günde gelmez çabucak geçer 3 gün
Tubagnlts Msdenizkky son 18 bizimde bakalim doktorumuzun dediği tarihte mi gelcek prensesim 😍 heyecan dorukta 😁
tugbamehmetbaki Msdenizkky Benim de Ne olacağım belli değil sıkıntılı bir gibiyim de sezeryan da olsa Ben gelmelerini istemiyorum kimsenin açıkça söylüyorum zaten kabul etmezsen kimse kırılmasın diye
Duyguanneoluyor Msdenizkky bnde malesef evim çok küçük sepet beşik alıp sonrasını sonra düşünürüz artık 😄😄
Msdenizkky Elikkk ben ilk gebeliğimde 5.700 kg aldım 3.610 oglum dogdu su an 36. Haftam 6 kilo aldım kızım kaç kilo dogacak göreceğiz 🥰😀👻 anne az alınca cocuga daha cok yarıyor galiba
Elikkk Msdenizkky ne güzel fazla kilo almanın bebeğe bir yararı yokmuş zaten ben normalde hızlı kilo alan bi yapım var hiç bi zamanda çok zayıf olamadım ondan tedirginim dikkat ediyorum ama bakalım
Beyzan Msdenizkky ya ben de tam tersiyim hep aşırı zayıf oldum 1.75 boyum var hep 50 kiloydum sonra hamile kaldım ve aşırı yemeğe başladım 😬 Şafak 25 sanırım ve 25 kilo aldım 😂bakalım bebeğim kaç kilo doğacak