minikmucizemm__ Cinsiyeti öğrendim utangaç kızım nihayet gösterdi kendini bugün bir kızım olacağını öğrendim göz yaşım pıtttt rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🐣🌸
Servetimailem13 minikmucizemm__ hayırlısı olsun tatlım benimde bi kızım var ikincisi erkek eşim kız istiyordu yine kız başkadır❣️
Duduuuu minikmucizemm__ Hayırlı olsunnn 🥳 Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin. Çok tatlış çok şeker olsun bal olsun. Evinize huzur olsun 🌸🍭 bizim de kız bebitooo
Gulkiz22 minikmucizemm__ sağlıkla gelsin inşallah benim de 3 yaşında kızım var çok güzel bir duygu bambaşka bi naiflik kız evladı 🌸
teraziela Yaaa kız annesi olmak çok güzel bir duygu 🥲 benimde bir kızım var:) Tabi evlat ayrımı yapılmaz hepsinin sevgisi aynı ama kızlar bir başka hele ki baba aşkları :) hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim🙏🙏
minikmucizemm__ teraziela aminnnnn ayyy bir bilsen eşimde bende ne kadar kız çocuklarını seviyorum ince sağlıklı Salih evlat olsun dedik sonra kız tabii erkek olursa da sevilir ama kız bambaşka 🌸🙏🏻🧿
minikmucizemm__ momandboy_ hayırlısı olsun rabbim gonlundekini sağlıkla kucağına versin ben 19+6 haftada net ogrenebildim iki defa kıza benziyor dendi 1 defada göstermiyor dediler nihayet bugün net gordum 🙏🏻🐣
Zeliha_plt38 minikmucizemm__ kaçıncı haftada öğrendiniz acaba hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın 👶🩷
minikmucizemm__ Zeliha_plt38 amin Allah razı olsun canım ilk 16 da öğrendim ama net bişey demediler bugün 19+6 haftalıkken net ogrendim hatta gosterdi doktorum 🙏🏻🐣