Nimetdnz İlk hamileliğim özel hastane doktorları hakkında bilgim yok hangi doktor iyi muayene ücretleri ne kadar bilginiz varmı
maihayal Nimetdnz ben özel egekent hastanesinde Suna Yazıcıya gidiyordum doktor ilgili ve sakin yaklaşıyordu muayene ücreti 1300 liraydı nst 250 lira, 2 gün önce normal doğum yaptım, doğum ücreti de nakit 32 kartla 38 bin, epidural olursa artı 5000 bin alınıyormuş, hastanede hemşireler ebeler çok güzel ilgilendiler memnun kaldım ben
Tazeanne2016 Ben Denizli’de yaşamıyorum ama , Özel sağlık hastanesin de doğum yaptı arkadaşım , doktoru yunus beydi , doktorun eli çok iyiymiş hiç sezeryan ağrısı vs olmadı , ilk gün kendisini ziyarete gittim odaları ferah çalışanlar da ilgiliydi
Btl0101 Merhaba özel sağlık hastanesi yunus aydına gidiyorum. 3 buçuk yıl önce de onda doğum yapmıştım şimdi 11 haftalığız tekrar ona gidiyorum 2000 olması lazım ücretide 🙏🏻
Theful3va Yunus Aydın 2550,Semih mun 1800,Zeynep orpak 2000,Mehmet gencer 1400 bir iki hafta önce sordum fiyatlar bu şekilde
Btl0101 Malesef bilmiyorum Theful3va Malesef bilmiyorum 🤦🏼♀️ kuzenim 1 sene önce 35 bin sezeryan olmuştu.
yuksellll Ben Nuray Aydın’ın kliniğine gidiyorum. Çok da memnunum. 1700-2000 arası fiyat. Birinci muayeneden sonraki 15 gün içinde 2.muayene ücretsiz.