Esraa02 prnssmlk bu gün o arkadaşımı gördüm yine sordum doktoruda . Berhcan hanım degil dedi sevgi kupik mis onun dediği doktor. Bu doktor için iyi dedi.
Esraa02 prnssmlk evet evet ona iyi dedi. Devlet Hastanesi’nde detaylı USG ücretlii acaba bilginiz var mi
prnssmlk Esraa02 ben ücretsiz diye biliyorum cuma günü Eralp beye kontrolüm var yine gittiğimde sorarım sekretere yada oradaki ebelere bilgi alabilirsem yazarım yine buraya
zeynep035 belensez çok kararsızım ben ya. Doğumu nerede yapacagıma hala karar veremdım. Aynı zamanda devlet hastanesınde başka bır doktorada godıyorum. İki yönlü kontrol olsun diye.
zeynep035 Esraa02 aslında söylenenlerın aksine ilgiliydi sevgi hanım hatta ara ara ekranı bana cevırıp bak eli ayağı diye gösterdi ama işte bebeğin konumunda ve cihaz yetersizliğinden bir yeri tam göremedim dedi ve başka bır gune randevu verdi . Bu arada renklı olarak da göremiyorsunuz. Hatta fotoğraf cekmenede izin verıyor ama siyah beyaz ekran oldugu için çok önemli olmadı benim için. Ben şehir dışından geldim o yuzden benim aynı gün edirne araştırmada cihan hocaya randevum vardı ona gittim ama sevgı hanımdanda randevu bulup almıstım o yuzden öğleden sonrada sevgı hanıma gıttım. Aynı gün iki defa detaylı ultrasona girdim yani
Anneolmak6161 Tubita 4 sene önce ilk gebeligimde kızıma ultrason cihazı sonucunda bebeğin bağırsakları kötü diyip doğar doğmaz ameliyat olucak demişti ve ben kötü oldum ve bana normal doğum yapamazsın demişti daha sonra ben araştırmaya gittim Edirne’de heyetten geçtim çok şükür bebeğim ve ben sağlıklı olduğumuzu söylediler ayrıca araştırma hastanesinde 40+4 de normal doğumla sağlıklı bir şekilde kızımı dünyaya getirdim Asuman hanım benim korku rüyam gerçekten
Esraa02 zeynep035 fakültede detaylı USG nasıl daha detaylı mi goruyolar acaba. Orayada randevum.vardi
belensez zeynep035 ben Mustafa Bey ve medikentteki ebe özge hanıma çok güveniyorum ve memnunum. İkisi de alanlarında çok yetkinler.
prnssmlk Esraa02 merhabalar gittiniz mi detaylı için ben bugün gittim çok memnun kaldım doktor gayet ilgili ve kibardı bence siyah beyaz ekrandı dikkatini dağıtmamak için çok konuşmadım en sonda yüzünü görmek istediğimi söyledim oda saolsyn göstermeye çalıştı ama bizimki yüz üstü döndüğü için anlayamadık tabi ücret de ödemedim
Esraa02 prnssmlk ben Havva hanıma randevu buldum da ona gideceğim. Ertesi günde fakülteye randevum var. Göremedikleri bı yer olursa oraya gideceğim ertesi gün
zeynep035 Esraa02 evet renkli olarak görüyorsun. Cihan hoca fotoğrafta cektirdi. Tabi önceden arayıp randevu alman lazım özel muayenesı var fakultede.
prnssmlk Esraa02 benim aklımda berchan diye kalmış kusura bakmayın hava hanım da iyiydi bence orda girenleri gördüm de sohbeti kibardı
zeynep035 belensez bakalım yarın gebe okulu var medikentte ona katılacam allah izin verırse . Bana yaşları küçük gibi geldi yarın bıraz daha tanıma ımkanım olur dıye dusunuyorum. Özge ebeye özellikle dıkkat edıcem tesekkurler:)
belensez Dün detaylı ultrason için Cenk sayına gittim ve çok memnun kaldım. 40-45 dk karşımda bir ekranla bütün organlarına, kemiklerine kadar baktı ve her detayı tek tek gösterip açıkladı. Araştıran varsa öneririm.
zeynep035 belensez bende fakulte cıhan hocadan randevu bulamasaydım ona gıdecektım. Memnun kalmanıza sevındım bazıları hıc ılgılenmıyor falan yazınca korkmustum bende o yuzden fakultede randevu almak ıcın cok zorlmıstım ımkanları.