kubra2323_ Tubita bende fetal dna tarama testi vs yapmadım yapmayacağım yani ama detaylı ultrason bebeğin organ gelişimi için iyi bir şey o yüzden yapacağım onu
kubra2323_ jddjjw siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba rutin kontrollere bi yerde yasemin hoca gördüm sanki ben Asuman’a gidiyorum ama yasemin içinde çok iyi diyorlar kendi doktorumdan da memnunum aslında ama değiştirsem mi diye düşünmedim değil
jddjjw kubra2323_ Ben yasemin hocaya gidiyordum ve çok ta mennundum ama şuan devlet hastanesine gidiyorum 1aydir Berat Naz’a onuda sevdim siz mennunsaniz doktorunuzdan değiştirmeyin bence benim ki mecburiyetten oldu yoksa tek bir doktorla devam etmek çok daha iyi
kubra2323_ jddjjw Berat naz ı hiç beğenmemiştim özelde Asuman hoca olmasa kesinlikle devlette hazal hanım derdim ilk ona gitmiştim aslında ultrasonları eski diye tekrardan Asuman hocadan devam ettim
kubra2323_ jddjjw ya hastayla iletişimini beğenememiştim klasik devlet hastanesi doktoru ama hazal hanım çok mütevazi çok iyiydi
jddjjw kubra2323_ Bana çok ilimli geldi hazala hiç gitmedim bilmiyorum onu ilk gebeliğim de fatih hoca vardı aşırı mükemmel di çok mennumdum ama hastaneden ayrıldı malsef o olsaydı gene ona giderdim devlet hastanesinde görevini layıkıyla yapan nadir insanlar var mlsf
selos1 Arkadaşlar merhaba benim fetal sonucum iyi çıktı ama doktor yinede perinatolojiye yönlendirdi orası da görsün diye yinede Edirnede önerebileceğiniz perinatolog var mı? Memnun kaldığınız?
Esraa02 biranneadayii_1 ben ikili taramada ona gittim çok tatlı bir doktor. Detaylidada ona gideceğim inşallah
biranneadayii_1 Esraa02 Esraa02 ya ben de ikili taramayı ona yaptırdım aslında ama detaylı daha uzun sürüyor ya onda ilgileniyor mu bilemedim. Kaç dk bakmıştı size
damlasv cdss özel kliniğe gidiyorum bende 1. Muratta perinarolojiye randevu bulmanız imkansız 4 ay önce talep açtım hala boşluk yok özelde yaptırdım her şeyini zaten ama kontrol amaçlı bile randevu bulamadım
belensez damlasv ben 30 nisan 1. Murat randevumu iptal edeceğim sevgi hn almıştım kimse memnun kalmayınca yarın iptal edeceğim. Ederken size haber vereyim girip direkt benim iptal ettiğimi alabilirsiniz eğer isterseniz
prnssmlk damlasv merhabalar bugün ben alabildim 4 mayısa sizde bakın isterseniz yabancı bi doktora bugün randevu açılmıştı bulamadıysanız öncesinde
belensez ebobel memnun kaldınız mı sevgi hanımdan. Çok kötü şeyler yazıyorlar ama zor buldum randevu. korkuttular yorumlar çok kabaymış. Hiç bilgi vermiyormuş