Nafiye00 Beybi23 evet çok güzel kombinler yapacağım inşallah çantama uygun ayakkabı bile beğendim bi gece vardiyasından uykusuz geldiğinde gidip onud alacağım🤣🤣🤣
anneolmakneguzel_ Beybi23 doğuma yakın neden ev kırklanır ki aşkım. Normal günlük temizliği yapıp geçiyorum 😂😂
Nafiye00 Beybi23 bu hafta gözüme çok battı beni çok sinir etti kendide farkında bi intikam olmalıydı 😂
smsnsvr_55 28 haftalığım 4+1 evimin tüm duvarlarını kapılarını ne varsa sildim kendim yapmayınca içim rahat etmiyor iyice ağırlaşmadan uzun süren işlerimi halletmeye çalışıyorum ama belim çok fena 🤭
Beybi23 smsnsvr_55 çok zorlamayın kendinizi lütfen azar azar yapın daha zamanınız var akdi bir durumunuz yoksa ki inşallah yoktur 🫶🏻🥲
Beybi23 Suheyle1 inanılmaz sıcak gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun 😪 yarın herşeyi bitirip halılarımı sererim artık ☺️☺️
smsnsvr_55 Beybi23 Çok şükür yok ama gittikçe kendimi iyi hissetmiyorum ayaklarım ağrıyor ara ara kendim yapınca içime sinecek işlerimi yapıyorum son 10 haftam kaldı 🤭🤗
Beybi23 smsnsvr_55 inanın dün gece yorgunluktan belime vuran ağrıyla damak kalmıştı ki eşimi uyandırıp hastaneye gitmeye tüm gün dip köşe temizliği bitirip halıları vs serdik ama yorgunluktan perişan oldum çok kötüydüm