ErsBegAs Beybi23 anam sağ olsun canım anam dip bucak her yer sirkeyle bir de 🤣 ben kişisi de yatar vaziyette full 🤣 10 bölüm dizi günde… 🤣 33-34 gün vae uygulamaya göre de bence 23 Temmuz doğururum ben
Beybi23 ErsBegAs ne var yani benimde anam c.tesi günü gelecek havan kime güzelim 😏🤣 şuan bende nasılım biliyor musun yaprak dökümü felçli ali rıza bey sahnesi canlandı mı gözünde 🤣
ErsBegAs Beybi23 şey diyormuşum benimki her gün geliyor 🤣🤣 eşim takıntılı da birazcık 🤣 annemi arayıp gönderiyor bize 🤣🤣🤣 şaka bir yana bir gün tansiyon sıkıntısı öektim o gün bu gündür piremses ilan edildim 🤣
Beybi23 blippi bende kendime inanamadım inan ki 🤣 nişanlandıktan sonra gelen güncelleme var ya hani hiç beklemediğin anda oluyor diye heeehh tam olarak öyle oldu 🤣🤣
Beybi23 dunyamyavrularim12 hava atma postu değil hanımefendi yalnız bura 🙄😁 beğenmedim çılgınlığınızı çok basit 🙄😒
3_bebelianne Beybi23 37haftamdayım doğum iznindeyim gezmeye gitmediğim doktor kontrolüm olmadığı zaman temizliğe veriyorum kendimi o zaman çok toplu iş kalmıyor onu demek istedim
dunyamyavrularim12 Beybi23 hava atmamı ? Gün boyu yatakta olmanın havayla ne alakası var bu kadar mı cahilsiniz ? Ağrılarım sızılarım erken doğum riskim olduğu için yerimden kalkamıyorum yoksa bende gün boyu yatakta olmaya meraklı değilim .
Tugba29_ Beybi23 haftaya doğumum olucak inş bitirdim ama yaz oldugu için heryer açık ew toz oluyo sürekli yazın yapılan temizlik anlaşılmıyo malesef