mrp2023 Sevval_66 sperm üretimimi yok acaba ben duydum klomen verildiğini, hatta gonal f bile kullanan duydum
Leontiine Sevval_66 ilk kez duydum klomen bildiğim kadarıyla tamamen yumurtalıkla ilgili acaba spermede mi faydası var
Leontiine Sevval_66 internetten baktım evet faydası varmış ilk kez duydum şaşırdım işe yarar inşallah diyelim
ghostty Sevval_66 benim arkadaşımın eşine de vermişlerdi, ben de şaşırmıştım. Onda hareketli sperm sayısı azdı yanlış hatırlamıyorsam.
mrp2023 Sevval_66 sonrasında doğal yollamı aşılama falan mı olacak, bizimde ileri hareket düşüktü bize vermediler ama direkt tüp bebek önerdiler belki ondandır
vilanelle Sevval_66 ben iki ay sonra hamile kaldım^^ takviyeler de kullandı tabii, keçiboynuzu içti her gün falan
Zeliha_plt38 Sevval_66 klomen + ainosduo diye bi takviye kullandı 2. Ayında ilaçlar bitmeden hamile kaldım
Sevval_66 vilanelle eşim de 3 aydır takviye kullanıyor macun çerez keçiboynuzu pekmezi kullanıyor bakalım umarım klomen de hemen etki gösterir sağlıklı bi sekilde
vilanelle Sevval_66 gösterir, spermler 72 günde ortalama yenileniyor, bu takviyeler de işe yarıyor siz elinizden geleni yapın Allah’a bırakın^^
vilanelle Sevval_66 eğer bulabiirseniz irandan orijinal safran almanızı öneririm, benim eşime belki de o şifa oldu bilmiyorum. bir de keçi boynuzu pekmez değil de suyunu kaynatıp içmesi daha faydalı olabilir
Sevval_66 vilanelle çok zor safran konusu yine de bi araştırayım. Keçiboynuzu da kaynatıp deneyelim bi de. Teşekkür ederim
Zeliha_plt38 Sevval_66 benim eşimde kullandı klomen 2 günde bir yarım şekilde aldı sperm sorunu vardı ek takviye de verdi tabiki omun yanında