sh_gll11 Kızlar 5 aylık hamileyim 2 dir aynı durumu yaşıyorum. Önce elim ayağım boşalıyor komiklerim dökülüyor gibi oluyor halsizlik başlıyor ve soğuk soğuk terlemeye başlıyorum hafif bir baygınlık geçiriyorum aramızda yaşayan var mi neden kaynaklandığına anlam veremiyorum yardımcı olur musunuz.
Melisa035 sh_gll11 Bende aynı şeyi yaşadım benim sekerim düşük çıkmıştı tatlım istersen bi kan tahlili yaptır 2 saat arayla yemek ye eğer toksan fındık fıstık üzüm o tarz şeyleri ye bana doktorum öyle söylemişti işe de yarıyor bide öyle dene istersen ama yinede sen bilirsin 😊😘
gizem_krgz_9 sh_gll11 aynı durumu bende yaşıyordum, şimdi dikkat ediyorum çok şükür olmuyor. Karbonhidrat tüketirken dikkat et canım, hatta hic yememeye özen göster. (Kek poğaça ekmek vs.). Onlar şekerinin düşmesine neden oluyor. Bir de idrar tahlili yaptır protein kaçağı olabilir.
sh_gll11 Salmanc tansiyonda sıkıntım yok çok şükür ilk bu durum olduğunun da ölçtürdüm gayet iyi dediler anlam veremedim bu duruma
sh_gll11 Melisa035 Olmadı cumartesi doktorun yolunu tutarım çünkü çok kötü bir durum benim için rabbim kimseye yasatmasin
Melisa035 sh_gll11 amiin canım çok geçmiş olsun günü gününe sağlıkla kucagimiza aldırsın inşallah allahım hepimizin evlatlarını ❤
sh_gll11 gizem_krgz_9 İnsan ekmeksiz yapamaz ki bir de doktorum bana acil kilo alman lazim dedi. O yüzden ekmeksiz yapamıyorum 😊😊
gizem_krgz_9 sh_gll11 yeni gördüm canım kusura bakma :) kepekli veya tam tahilli ekmek yiyorum bende.
mrveaksu sh_gll11 evet o bendede oluyor özellikle ne zaman dışarı çıksam benim şekerim düşüyor hemen bir meyve suyu içiyorum geçiyor sırf bu yüzden tek başıma dışarı çıkamıyorum 😞
sh_gll11 mrveaksu Benim normalde açlık şekerime ben baktırdım bundan 1 hafta önce doktor bana gayet iyi dedi ama şeker falan çıksîn istemiyorum. Sadece azıcık demir eksikliğim var. Allah yardımcın olsun rabbim şifanı versin insallah.
Sevim55 Aynı şeyler haftasonu bana da oldu. Tansiyonum düşmüş ondan öyle olmuşum. Ve bırkac defa daha yasadım bu haftalarda normalmiş
DamlaKck sh_gll11 Ben😭 36+5 hamileyim, hala ara sıra yaşıyorum aynısını. Şekerim düşmüş oluyor. Bir anda halsizleşiyorum, gözlerim kararıyor, dizlerim çözülüyor sanki olduğum yere düşecek gibi. Bir şeyler atıştırınca geçiyor.