Fadiiiik Bugün hangi meyve sebze oldunuz ? Kac haftalık oldunuz 😊 biz Hindistan cevizi büyüklünde olmuşuz tam 30 haftalık olduk 🧿🤲🏾☺️ İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Ezgisu Fadiiiik Merhaba güzel anne 🥰 bizde armut 🍐 olduk 🥰🥰 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ❤️ 21+2
sh_gll11 Fadiiiik Benim ki 18+ 2 ama uygulamalar faklı farklı şeyler söylüyor misal dolma biber ananas ve armut büyüklüğü diyor hangisine inanayım şimdi 😂😂
FindiksMom Onekim balkabağı hindistan cevizinden küçük mü yani önce onu demiş sonra 30ken Hindistan cevizi kafamda deli sorular 😝
Fadiiiik sh_gll11 😂 allah allah ben buraya göre bakdım valla cnm galiba heryer farkli sölüyo ola bilir
Fadiiiik FindiksMom bazen bende anlamıyom cnm😂 geçende lahanaydık bana göre lahana Hindistan cevizinden daha büyük sanki ama bilemedim 😂😂😂 insanın kafasını karışdırıyo gerçekten
Nomays11 Fadiiiik doktorum zaman vermedi valla bende sormadım canım sezeryanlık bi durum yok şimdilik normal gittiği için o da sanırım vermiyo olabilir ☺️