aysekyngl15 Merhabalar Farabi hastanesi kadın doğum doktoru Mehmet Bardakçı hocaya giden varmı cinsiyet konusunda net biliyor mu acaba bize ,%90 dedi ama tam net biliyor mu giden varmı bu doktora 😊
ozlmakmhmt aysekyngl15 evet ben cinsiyetleri için hep ona gittim ikisindede net bişey söylemedi değer doktorlar bende oraya gittim bakmasiyla cinsiyetlerini söylemesi bir oluyor oğlumu 7 ay kız diye biliyordum hep kız dediler mehmet bardakçı erkek dedi nasıl hocam hep kız dediler dedim gösterdi bak erkek dedi 😄
aysekyngl15 Nasıl yani anlamdım tam olarak Mehmet hoca mı bildi tam olarak cinsiyeti 😊 ozlmakmhmt Nasıl yani anlamdım tam olarak Mehmet hoca mı bildi tam olarak cinsiyeti 😊
aysekyngl15 ozlmakmhmt bana da bacak arası dolu dedi %90 erkek dedi ama yine de 16 haftada daha netleşir dedi kıyafet falan almayın dedi bizde 4 kız olunca heyecan yaptik doğru mu yanlış mı ☺️
aysekyngl15 aysekyngl15 bana da bacak arası dolu dedi %90 erkek dedi ama yine de 16 haftada daha netleşir dedi kıyafet falan almayın dedi bizde 4 kız olunca heyecan yaptik doğru mu yanlış mı ☺️
ozlmakmhmt aysekyngl15 evet ikisinide Mehmet hoca bildi ben oğlumun herşeyini hazırlamıştım yani kız olarak bildiğim için kız kıyafetleri falan almıştık adını Sare koymustuk yazdırmıştık suslere falan 7 aylıkken Mehmet hocaya gittik eşim hep erkek hissediyordu bı kere gidelim dedi gittik erkek olduğunu söyledi 😁