Pamiramsi Kızlar adet sancısı gibi vuruyor ve karnıma dokunduğumda semsert oluyor o ağrı esnasında, böyle sanki birazdan adetim sökülecek gibi bi ağrı belimden de vuruyor aynı zamanda. Bu net olarak sancı mu oluyor ve hastaneye ne zaman gitmek gerekiyor?
myangelson Pamiramsi evet sancı anlattığınız. Düzenli aralıklarda mi giriyor onu takip edin. Çünkü sürekli olmuyor gecip aralıklarla geliyor. Hareket edince veya dinlenince geçmez gerçek sancı. Dogumunuz yakınsa erken haftalarda değilseniz bir duşa girin rahatlarsiniz eğer sancı geçerse yalancı sancidir geçmezse doğum sancisidir.
Niiillloooyaaa Pamiramsi evet sanci ama kac dk da bir giriyor girince ne kadar suruyor bir dakikadan fazla surmemesi gerekiyor baslarda duzensiz se yalanci da olabilir cok cok anlayamazsan acile git bi nst taksinlar cicegim en garanti sonuc 🤗
Zeynep66_ Pamiramsi jaftam daha erkenmis durduğu kadar dursun bence ciğerleri gelişiyor çünkü daha ben 38+3 teyim senle aynı sancılar var suanda
Pamiramsi myangelson evet oturduğumda ya da uzandığımda hemen geçmiyor 2-3 dakika kadar sürüyor sanırım süre tutmadım ama uzun sürdüğü kesin 36+1 haftalığız 33 haftada sancı çıkmıştı nstde o yüzden Progestan kullanmıştım 2 hafta ama o da bitti şuan 2 gündür böyle adet sancıları gibi ama düzenli değil yani saatte bir felan geliyordur en fazla
Pamiramsi Niiillloooyaaa saatte 1 geliyor yaklaşık 2 dakika sürüyordur. Nst 15-20 dk çekiyorlar orda sancı çıkmazsa doktor sancın yok diyecek ama ağrım anlattığım gibi 😂 biraz daha düzene girsin diye bekliyorum çünkü bebek hareketli özellikle sancı gelip gittikten sonra baya hareket ediyor
myangelson Pamiramsi takip edin biraz bakalım nasıl devam ediyor şiddeti giderek artıyor mu duruma göre bir acile gidersiniz olmazsa bakarlar
Niiillloooyaaa Pamiramsi daha erken ozaman korkma sakin kal ilik duse gir squat ordek yuuyusu merdiven inip cikma falan yap hem sancin siklasir hem acilman hizlanir bacim Allah saglikla kucagina da aldirsin bi avazda kolayca dogur insaAllah ❤️
Pamiramsi myangelson tamam çok teşekkür ederim 🥹 sancı olduğunu doğrulayınca bi gerildim 😅 erken değil mi 36
myangelson Pamiramsi yani şuan hastaneye gitseniz sancıları durdurmazlar doğum beklerler. Zaten 36 dan sonra bekleniyor normal doğum 😊
Pamiramsi Niiillloooyaaa ayyy onları yapsam yorgunluktan doğuramam bu sefer 😂 ama yapmaya çalışcam teşekkür ederim 🥹🤲🏻 dua edin bana
Niiillloooyaaa Pamiramsi en azindan ilik dus u mitlaka al ozaman cicegim 🤗 dualarimiz butun anneler ile
Zeynep66_ Pamiramsi yok olmadi ama1 haftadır yalancı sancı geliyor gidiyor oda can sıkıyor valla ha doğurdum doguracam diuorum yok 2 gebeligimde hiç yalanci sancı yasamamistim