ozlemozturkk Kızlar neden bazı hamileler az kilo alırken bazıları çok alıyor? Beslenme kaynaklı mı yoksa yapı gereği mi?
Daisyy000 ozlemozturkk Bence yapı gereği… İlkinde çok sağlıklı ve dengeli beslenip,spor yapmama ve sıvı alımına dikkat etmeme rağmen 26 kg aldım. Şimdi 2.ye hamileyim 15 haftada 6 kg aldım
Elismom ozlemozturkk ilk bebeğimde 20 kilo aldım 2.de 64 kilo hamile kaldım 4kilo verdim 26+5 haftamdayım 63 kilodayım
gencannesi ozlemozturkk benimde hiç mide bulantım ve kusmam olmadı 15. Haftaya kadar aşırı rahat geldim iştahımda herhangi bir azalma olmadı 2 kilo aldım ben de ama aslında dikkat etmiştim bana kalırsa 2 kilo bile almamalıydım
anneolmakneguzel_ ozlemozturkk kural basit hayatım. Bazıları hamileyim diye yiyorsa yiyor, bazı normal yemeye devam ediyor😂😂
Daisyy000 ozlemozturkk Benimde moralim bozuluyor çünkü sonra çok zor veriyorum kiloları.Burada görüyorum 38haftalık hamile 5-6 kg almış vs ne güzel diyorum..
seda_ay ozlemozturkk 17 haftaligim bir kilo aldım aynı normal yiyorum aslında sadece hamileyim diye iki kişilik yemiyorum çoğu insan bence ondan kaynaklı alıyor kusmam filanda hiç olmadı yoktu olsaydı zayıflardim bile kesin
Aleynanaz ozlemozturkk 36 haftalığım 50 kilo ile hamile kaldım mide bulantısı dan 43 kiloya düştüm şimdi 49 um
Ahsenmira ozlemozturkk yani bünye ve kendiylede alakalı hamileliğimin başında dört ay mide bulantısından yiyemedim 65 den 62 ye düştüm sonrasında mide bulanrısı geçti ama hamileyim diye fazla fazla yemedim şuan 68.7 oldum 36+5 deyim her gün tatlıda yiyorum ekmekse yiyorum ama normal yiyorum abartmıyorum
Bebiss_ İlk hamileligimde çok düzensiz beslendim 15 kilo aldım şuan 2. Ye hamileyim çok dikkat ediyorum 20 haftaligim sadexe 1 kilo aldım
Ipek321 ozlemozturkk Bence de gebelik ve yapı gereği yani yemenin de tabii ki etkisi de olduğunu düşünüyorum ama yapının da etkisi var 1 gebeliğimde 10 2 gebeliğimde 9 şu an 3 gebeliğimde 18 haftamdayım ve -5 kilo yani kilo verdim kilo alamadım garip bir döngü bence
minkmom_25 ozlemozturkk vücut kitle indeksi düşük olanlar daha çok alır. Valla ben 47 ile hamile kaldım 39. Haftadayım 64 kiloyum. 17 kilo almışım .Aşırı mı yedim hayır normal her zamanki gibi .🤷🏻♀️
[silindi] İlk gebeliğimde 14 kg almıştım dikkat etmemiştim, şimdi çok dikkat etmiyorum ama hapur hupur da değilim, 15,5 haftalığım -3 kg ile devam şu anlık şükür, ama yüksek kilo ile hamile kaldım biraz da onun korkusu var 🙈
DuruDefne_mommy ozlemozturkk ilk hamilegimde 20 kilo almıştım doğumdan sonra hemen hemen eski kiloma döndüm 6 yılda yavaş yavaş 😅😅simdi 19+4 olduk 2 kg aldım.Daha yolun yarısı tabi ama ilk hamilegime göre kilo almam çok yavaş