Zge12 Annekuzusu123 çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah hayırlı temiz sonuçlar çıkar alırsın
Ess_ebrar Annekuzusu123 ben daha yeni 2,5 -3 lt oldu canım o kadar sa kasma benim doktorum, çorba bile içsen ya da kefir ayran bile içsen bu sana kardır derdi :) gerçekten de öyle bu arada, kefirli smoothe ya da ayran miss
Annekuzusu123 Ess_ebrar bana meyveli olanları önermedi sadeyide ben içemiyorum ya soda içiyorum da bi nebze yoğurtta içine meyve koyunca yiyorum 27+1 olduk Allah’ın izniyle ama devamlı enfeksiyon tekrarlıyor
Yagmurtekinn Annekuzusu123 ben 4 4.5 arası içiyorum. Düşük riskim var bu yüzden suyu eksik etme sakın dedi doktorum. Zaten normalde de çok severim su içmeyi o yüzden sorun olmuyor
Busranur_mnts Annekuzusu123 8 haftalığım benim değişiyor 2 lt suluk aldım çoğu zaman bitiyor birkaç bardak daha içtiğim oluyor 2 2.5 lt içtiğim de oluyor 1.5 da fazla içmediğim zaman üzülüyorum zararı olur mu diye ama midem almıyor fazla
Annekuzusu123 Busranur_mnts bende aslında böyle suya özendirecek tarzda bişiler düşünüyorum alıyorum sonra sıkılıp kenara koyuyorum 😂
Ess_ebrar Annekuzusu123 kefiri Mi kast ediyorsun? Ben hep donmu meyve ile yaptım kefir de doğal kefir işte Ama tabi doktorunun ne dediği de önemli
myangelson Annekuzusu123 bende çok kullandım onun dışında bol su içmek gerekiyor 🥲 hamilelik bitti benim enfeksiyon bıçak gibi kesildi 😅
Busranur_mnts Annekuzusu123 ben sabhaları dolduruyorum sürekli önümde bazen çok susuyorum bu sabah 2 bardak su içtim sonra şişemi doldurdum bakalım :D
Annekuzusu123 myangelson demi öyle oluyor ya şimdi yine antibiyotik verdi bakalım yarın başlıycam ama hep bi tekrar ediyor suyu da işte en fazla 2.5 içiyorum 3 yeterli 3.5 da olsa iyi olur dedi bazen oluyor bazen olmuyor
Annekuzusu123 Ess_ebrar evet bu hazır meyveli varya tercih etme dedi onu sadeyi de ben içemiyorum içsem aslında çok iyi bebek için de
Gulpapatyam_ Annekuzusu123 hiç öyle ölçüyle su içmedim ne zaman susadıysam gittim o zaman içtim 37+4 olduk Allaha şükür bu zamana kadar da hep suyun çok iyi dedi doktorum bence kişiden kişiye değişen bişey
Ess_ebrar Annekuzusu123 anladım canım zaten hazır meyveli tüketmemek lazım 🥰 ama donmuş meyven atıyorum bir muz bile olur onu dondur sonra sade kefir ve tarçın ya da doğal bal işe karıştır mükemmel tok tutar ve bebeğe de çok güzel kilo aldırır