Janssue Defnemome çocugun uzerindeki kiyafete bakarsanız sebebi belli zaten. Acilen soyulup ferahlatılmali gibi duruyor. Bir de kullanılan deterjan ürünleri de etkilemis olabilir ekstra.
Parinas Defnemome huysuzluğu var mı. Oğlumda böyle olduğunda doktor 6ncı hastalık demişti. Losyon kaşıntı önleyici krem falan vermişti. Ama isiliğe de benziyor. Sırtında da var mı. 6ncı hastalık gövdede oluyormuş. El ayak bacakta olmazmış pek
Defnemome Janssue üzerinde tulum ve Erzurum’da yaşıyorum serin sıcak değil deterjan olarak da bebek deterjanı kullanıyorum
Janssue Defnemome odanız kac derece acaba bebege yine de sıcak geliyor olabilir mi. Bir de süt alerjisini de düsündürttü bana
Premsescik Defnemome benimde bebeğim 1 aylık onunda yüzünde cıktı sadece yanaklarında doktora götürdüm bioderma atoderm krem verdi 3 gündür sürüyorum baya hafifletti bide sende gün aşırı yıka bebeğini sürekli sampuanlama ama bide doktora göster tabi
Kbra_nur2 Parinas kardeşimde oğlumda 6. Hastalık geçirdi ikisinde de yüzü dahil tüm vücudu dökmüştü 6. Hastalıkta
Kbra_nur2 Defnemome arkadaş yazmış ya 6. Hastalıkta el ayak çok dökmüyor Muş diye ona istinaden yazdım yani döküyor benim oğlumda heryeri dökmüştü
Defnemome Janssue derece olarak ölçmedim ama biz bazen hırka giyoruz köy evi ve serin süt alerjisi de yaptım daha önceden yoktu
Defnemome papatyakokulugece kız üstünde kıyafet yok siz çok yanlış anladınız olayı 😂tulumu arkadan açılıyo önden üstüne atım çok görünüyor tulum ve zıbın tek var
Busrabzkrt Defnemome alerji olmuş ya kıyafetten yada kullandığın deterjandan deterjanı değiştirebilirsin duru suyla yıka bebeğini ve doktora danış alerji için krem felan verebilir