gizemmm Merhaba hanımlar. 3 gün önce grip oldum 8+4 günlük gebeyim. İkinci gebeliğim. O kadar şiddetli baş ağrım var ki anlatamam. Daha önce böyle olduğunda doktorum parol içebilirsin demişti. Ağrı gözlerime vuruyor. Bugün saat 16:00 da bir parol içtim bu saate kadar kesti biraz ağrımı şimdi tekrar başladı. Parol kullanabilirim biliyorum ama bu kadar sık kullanırsam bebeğe zararı olur mu ondan korkuyorum
Canan_ gizemmm benim 5 aya kadar hemen hergun bas agrim vardi hemde siddetli cunki onun oncesinde de migrnim vardi ve malesef hemen hergun ilac kullaniyordum suan 7 ayligim cok sukur bas agrim yok bebek de gayet saglikli 🙏🏼
Asimommm gizemmm 28 haftalığım ve migrenim var hergün aşırı baş ağrısı çekiyorum. Ayrıca dişlerim de sorunlu çürük. Bide onun ağrısı eklenince dayanamıyorum artık. Hergün 2 tane parol içiyorum doktorum sorun olmaz demişti
BMH gizemmm canım ben de soğuk algınlığı yaşıyorum sinüzit ile karışık doktor günde 3tane parol kullanabilirsin dedi iç yani sıkıntı olmaz bu arada benim de ikinci hamileliğim bu
Nigtingaleyan 26haftalık gebeyim benim de çok şiddetli baş ağrımvar işe gidemeyecek rapor alacak kadar hemde 😣başıma bez bağlayıp öyle geziyorum evde ve tabiki parol.gözlerimi yuvalarından çıkarasım geliyor
gizemmm Çok teşekkür ederim hepinize. Doktora sordum o da aynı şekilde parol kullan başka bir şey Alma dedi. Ağrı gözlerime öyle bir vuruyor ki anlatamam. Şimdi bi tane parol içtim