Mrvsmt2502 User658383839 dün deneme amaçlı yarım kase yedim yapmadı ama hem şeker hem nohut vs yapabilir az bi deneyin
Birbenbirbebek User658383839 alasını yapar 😂😂 bende emziriyorum bayılırım biraz ye diyorlar ama normal de ciddi anlamda 5 kase filan yerim iki kasıktan ne anlıcam hiç yemem daha iyi 😂
DarkLuna User658383839 ben geçen gün bisuru yedim bebeğim bugün 1 haftalık oldu bı sorun yaşamadım hatta bugün de yiyeceğim çok mu gaz yapıyor bende içinde buğday var süt yapar diye düşünüyordum
Birbenbirbebek Mrvsmt2502 yarın yapabilir doktorum ertesi gün ki süte geçer demişti 🤷♀️ Tam bir gün oldu mu size bilmiyorum da inşallah yapmaz
User658383839 myangelson En iyisi yememek 😃 kız binadan herkes getiriyor napim güzel de kokuyor vicdansız 🥲 neyse sonra yeriz
Sultansultis nasıl pişirildiği önemli, pişirirken fasulye nohutun haşlama suyunu süzerseniz gaz yapıcı maddelerin çoğu arınır, gaz sorunu varsa mutlaka haşladıktan sonra suyunu dökerek yapın
Sultansultis myangelson ben öyle yapmıyorum :) çiğ haldeyken yıkıyorum ama haşlama suyunu süzmem, gaz problemimiz yok ve haşlama suyuna vitamin mineraller geçiyor
User658383839 Birbenbirbebek 😂😂 Elbet bugünler de geçer emzirme dönemi de bitcek illa ki canım o zaman acısını çıkarırız artık 😂🤷🏼♀️
Mrvsmt2502 Birbenbirbebek dün öğlen yemiştim ama bebeğim zaten uykusuz bi bebek. gündüz gazı var gibi huzursuz değil şuan için inşallah olmazda 😃
Mrvsmt2502 User658383839 kola içtiğim günün gecesinde bile çocuğum iyi uyumuştu ama gaz yapmasın diye dikkat ettiğim gün uyumadığım çok oldu 😂