mavi123_ Kızlar 12. Haftadayım ve hala adet olacakmışım gibi bel ağrım oluyor. Sizdede oluyormu? Normalmı? Şimdiye kadar 2 kere ultrasona girdim ve herşey yolundaydı çok şükür. ilk hamileliğimde ilk 3 aydan sonra bel ağrım geçmişti ama bu sefer sanki uzadı
Onurbanuu mavi123_ ben 10 haftayım benımde aynı doktor normal dedi agrılar olucak bebek gelısıyor buyuyor dedı baska olası sorun olsa senı hastaneye getırırı zaten dediii
Celestial mavi123_ evet normal ben de regl olucak gibi kasıklarımda ağrı yaşıyodum doktorum seni çok rahatsız edicek kadar bi ağrın ve kanaman olmadıkça normal demişti. Bide 12ye girer girmez belirtilerin azalmayabilir bazen 2-3 hafta daha sürebilir ve 12den sonra da özellikle hareketler sırasında bazen tek taraflı batmalar çekmeler yaşanabiliyor allah bebişinizle sağlıkla kavuştursun 🌸
mavi123_ Celestial amin canım hepimiz inşallah🤲🏼 aynen 12. Haftaya girdiğimden mide bulantım ve şişkinliğim baya azalmış çok şükür
Celestial mavi123_ benim de sindirim problemim vardı çok o 9. Haftada çözülmeye başlamıştı 10 da bitti. Ama halsizliğim vs daha yeni geçen hafta yani 14te bitti. Yavaş yavaş düzene giricek inşallah sağlıkla gelsinler de gerisi boş 🩷