0904Bahar- Kızlar 13 gündür kahverengi akıntı geliyor doktoracgittim progestan kulanıyorum ne zaman kesilecek artık kaç gün oldu yaşıyan ve atlatan oldumu
Onurbanuu 0904Bahar- normal kahverengi akıntı progestan kesıyor onu kanamaya donunce onemlı o haftalarda benımde vardı hala var
misafir4578 0904Bahar- Haftada benzer bı durum yaşadım perinatolog hematom alanı olduğunu bebek rahmin içini tamamen kapladiginda 14-16 haftalarda biteceğini söylemişti benimkisi 12 de bitti şükür darısı size sakin kalın insanı psikolojik olarak zorluyor biliyorum ama eğer muayenelerinizde herşey yolundaysa dinlenin bol bol hijyeninize dikkat edin hallolur inşallah
erikarpuz 0904Bahar- hiç ağır iş yapmadan yatın cinsel ilişki de yasak söylemiştir zaten doktorunuz ilacı kullanmaya devam edin bir şey olmaz Allahın izniyle
0904Bahar- erikarpuz pazarttesi raporum bitiyor iş başı yapıcam korkuyorum calışmayada mağazada calışıyorum yoksa evde yatıyorum arada kalkıyorum sadece
erikarpuz 0904Bahar- ayakta mı çalışıyorsunuz yani keske evde kalabilseniz biraz daha yardımcı olmazlar mı