Klntmtrk Kdr25 Ye ama yaramasın😁 sonra kilo kilo diye yakınıyoruz, çikolatayı çok canımız istiyorsa da gündüz yemeliyiz kızlar hareket halindeyken yiyip yatmak olmaz.
Betttt Klntmtrk valla ben her gece çikolata yiyorum tabak tabak yemek yiyip öyle yatıyorum 13 haftadayım daha 1 kilo almısım😂😂
Melisa035 Çikolata ekmek ve süt uyumu yaptım ben bi 5 dakika önce ama sanırım çikolatadan ötürü oğlum yerinde durmuyor 😂😂
Cimbom Kdr25 Ye ye haftada 1 yemek gerekirmiş hamileler için ama bitter bebek için daha saglikliymis bende dondurma yiyecem 😁😄
Ezgiiiiia Aryaalina oooo canım afıyet olsun 🤣 bebişler halay çekmeye başlar sımdı 🥰 benim ki içerde tepiniyor🙈
tazecikanneee Kdr25 tam olarak yaptığının aynısını yaptım ay şiştim😂😂 ama ben dayanamayıp onu da yedim😂😂😂
Nursemom Kdr25 ben kaç saattir yemiyim diye kendimi tutuyordum ama dayanamadım yedim çikolata rahatladım ohh be 🙈😂
doruknaz Kdr25 tatlı şeyleri oldum olası sevemedim. favorim tuzlu şeyler. biraz önce pırasa domates tuzlayıp yedim. buram buram koksamda 🤣🤣🤪