Busra6694 Kızlar ben şimdi 32. Haftada çalışır raporu aldım ve 37 haftalıkken izne ayrılacagim oradaki 5 haftayı doğum sonrasina aktarmak için merak ettigim su 40 haftaya kadar izin oluyor ya doğum öncesi mesela ben 38.hafta doğum yaptım 40 haftaya kadar olan 2 haftada doğum sonrasına aktarılıp 15 hafta oluyor mu yoksa en fazla 13 mu oluyor
Annegibi2006 Busra6694 kalan tüm izinleriniz doğum sonrasına aktarılıyor ama 40. Haftaya kadar çalışamazsınız mecburen 37. Haftada ayrılmak zorundasınız
Rabiul Busra6694 37. Haftada da siz çıkmasanız bile sistem otomatik izine çeviriyor max 37. Haftaya kadar çalışabilirsiniz kalan hakkınız doğum sonrasına aktarılır
Busra6694 Annegibi2006 yok zaten 37 de zorunlu olarak ayrilicam oradaki çalıştığım arayı 5 haftayı doğum sonrasina aktaricam 13 hafta edecek aklıma takılan 38de doğum yaparsam o 40a kadar olan 2 hafta da doğum iznine aktarılacak olup olmamasi
Annegibi2006 Busra6694 evet evet hepsi doğum sonrasına aktarılıyor otomatik olarak bişey yapmanıza gerek yok 38. Haftada doğum olursa kalan tüm izinler doğum sonrasına aktarılıyor
Busra6694 Rabiul yani şöyle o zaman 13 hafta izne birde 38 de doğum yaptım diyelim 40a kadar olan 2 haftada aktarılıp 15 olacak
Sultansultis evet aktarılıyor toplam 16 hafta iznini kullanıyosun, hatta eğer doğumun 40tan sonra olursa mesela 42.haftada oldu o zamanda da 40-42 arası hastalık izinli sayılıyorsun doğum sonrası olan 8 haftalık izinden de düşülmüyor bebek geç doğarsa
Rabiul Ggamz doğumdan sonra kadındoğım rapor verirse alabilirsiniz ama iş veren 6 aylık ücretsiz doğum hakkı veriyor benim öyleydi ben çıkışımı istedim işsizlik alabilmek için