redflowers Damla_g28 dünyaya gelen bi şekilde büyüyor zaten gerçekten bugünden beri çok üzüldüm çok düşündüm neler yedim içtim ama görüyorum ki gercektenden genetikmiş bu durum
redflowers Selim_Alparslan hamileliğim boyunca hepsini tükettim yedim hala daha devam ediyorum tavuk et baklagıl yumurta süt peynir vs ama bu kadar kilo almış😞
nagihan14 redflowers 35+1 2700 dedi doktorum kafası 2 hafta öndeymiş sezeryan olunca sıkıntı olmuyor dedi ama benimde moralim bozuldu
Selim_Alparslan redflowers Canım stres yapma üzülme bebekler hemen etkileniyor biliyorsun. Yani demek ki genetik olabilir mi kuzum ? Bence çokta dusuk kilo değil inşallah doguma kadar 3 ü bulur canım üzülme doğduktan sonra beslersin annesi 🙂🌸
Zakine redflowers arkadaşim yeni dogum yapdi 2.400 gr okadar kuçukki ilkkez okadar kucuk bebek gordum😅oyuzden seninki dogana kadar alir kilo yani
redflowers Zakine Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻☺️ inşallah bakalım dediğiniz gibi sağlıklı doğsun da gerisi hallolur Allahın izniyle 🤲🏻☺️
redflowers Selim_Alparslan yani ben 3 kilo doğmuşum kendimi bildim bileli zayıfım babam annem hepimiz zayıfız sanırım genetik oluyor bu durumda dimi
Beyzanury1234 redflowers kilo yu dert etmeyin önemli olan doğum ve sonrası inanın sizde anlayacaksınız zayıf doğarsa doğsun emzirin siz gerisi çorap söküğü gibi geliyor anne sütüyle ben kızıma ilk 6 ay 900 gram kilo aldırdım 🫠
redflowers Beyzanury1234 inşallah süt gelmesinde sıkıntı yaşamam bu son haftalarda insan daha çok duygusal ve düşünceli oluyor yetememek 😞
Beyzanury1234 redflowers ilk emdiginde ilk gelmez minik bir şeffaf akıntı oluyor ½ damla onunla doyuyor zaten emzirdikcd istikrarlı bir şekilde bak nasıl gelecek sütün
Tugba29_ redflowers 4 kilo doğan oğlum küveze girdi 2 300 doğan oğlum küveze girmedi içinizi ferah tutun kiloyla ilgisi yok
Talentedmom redflowers o çok değişebiliyor hasta olmam geriletti doktor da söyledi zaten hiç canını sıkma düzelir Prş kontrolüm var inşallah kilo almıştır son 2 ayda ben de kilo alamadım
redflowers Talentedmom son ayda bende kilo almamışım ama çok tuhaf gerçekten 37ye kadar 1 2 gün geride olupta 37de 1.5 2 haffa nasıl geri olabiliyor
rummglmz redflowers bende saldım artık demek ki bebek o kadar alabiliyor boşuna kendime çok yüklendiğimi düşünüyorum
redflowers rummglmz bende vallahi çünkü bi saniye bile boş durmuyordu ağzım her sabah kahvaltıdan önce muz ve süt içiyordum sonra kahvaltı yumurta peynir vs sonra ara öğün sonra öğlen vs yok yanı ne yaptıysam olmamış