Glyonr Mrb arkadaslar suan 34+6haftalik gebeyim ikinci sezeryanim oldugu icin erken alinacak henuz doktorum gun vermedi sizce ayin kacinda alirlar beni sezeryana 😃
meleklerim3757 Glyonr Canım benimde ikinci sezeryan olacak 10gün önce alınıyor bebek ona göre kendin hesaplayabilirsin
meleklerim3757 Glyonr 35+1oldum ben 15martta sezeryan olacagım senle 2gün var aramızda seninde 19yada 20mart alır bence
baykuskiz meleklerim3757 benim de 2. Olacak bu hafta 33 bitecek artik gun verir herhalde bende 38 düşünüyordum erken deyince amanın dedim bilmediğim bisey mi var yoksa :)))
meleklerim3757 baykuskiz yok canım dogru biliyorsun sor doktoruna gün verir ama tam tarihi hemen vermiyorlar banada yeni gün verdi daha
Turkan_oruc baykuskiz mrba canım bende iknciye hamileyim 9 aylık kızım var sen ne kadar ara verdın? Ben beklemediyim halde hamile kaldım acaba benım gıbı 1 seneyı doldurmyan ve hamıle kalan varmı
Ezgim Ben devlette doğum yaptim ve bi problem olmadigi surece 39+0da aldiklarini soylediler hatta benim sezeryan olacagim gun 38+6olan bir hastaya gunun yarın doluyor yarın gel dediler😊
meleklerim3757 Ezgim ilk hamileligmde benimde 40haftam dolmuştu suni sancıyla dogum olmayınca sezeryan olmak zorunda kaldım ama ikinciyi 10gün önde alıyorlar
baykuskiz Ezgim aslinda bende gidisatta sorun olmaz da kendime güvenirsem 39u beklesem mi diyorum korkuda var tabi de bilemiyorum vallahi
Ezgim baykuskiz bana sorsalardi sancim tutana kadar beklemek isterdim😂 mecburi sezeryan oldugum halde ama ne kadar dursa o kadar iyi diyolar bebek icin bilemiycem canim😊
Glyonr Hepinize cok cok tesekkur ederim 😃 cok heyecnliyim gercktn gunler yaklastikca ilk veya ikinci cocuk hic farketmiormus gercktn anladm 😃 benm oglum 3yasinda normal dogum istiorm aslinda ama zeynep kamil hastanesi yapiormus bi tek orayada cokk uzak oturuyrm boyle bi riski gze alamadm bi an once gunum gelsin doktor yatis yapacgz desin istiorm kanuniye gidiorm doktorlarimdn memnunum ins dogumdanda memnun kalirim beylikduzu devlette yap diolar bana ama yeni dogan unitesi varmi bilmiorm arastirma frsatimda olmadi artik kismetim neyse o diorum