hd_d Gulo21 oyyy bal anne🫂 gözün aydın güzelim sağlıkla kucağına al insllah:)) bende hamileyim 9+4ama erkek hissediyorum hatta eşime diyorum kesinlikle erkek hazırlıklarına başla falan gibisinden 🤭
Eloo07 Gulo21 sağlıkla gelsin İnşaallah benim de 2. Oğlum olacak nasipse☺️ diğeri kaç yaşında acaba sizin?
_ADEL_ Gulo21 benimde 1 yaşında oğlum var 18 haftalık hamileyim çok korkuyorum sağlıkla kucaklayın inşallah
Ecemsu_12 Gulo21 Benim tam 6 yıl önce başıma geldi okadar zorlandım şuan ikiz gibiler biri 6 biri 5 yaşında iyiki diyorum rabbim vermiş zorlanacaksınız ama sonu seni bekleyen çok güzel evlatlar edineceğinizden şüpheniz olmasın🥹
Gulo21 Eloo07 diğer bebeğim daha 6 aylık Rabbim senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gulo21 _ADEL_ evet eminim zorlukları çok olacak ama Rabbim vermişse vardır bir bildiği sen de inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Ecemsu_12 YyyyYasemin Ben erkek gördüm rüyamda daha ilk başlardaydi fakat doktorumuz bize kıza benzediğini söyledi tam tersi çıkıyormuş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
YyyyYasemin hd_d cinsiyet için daha çok erken gitsen bile tahminde bulunmaz diyelim ki bulundu ilerde değişebilir o yüzden sabırlı olmamız lazım bende çok meraktayım🥹
hd_d YyyyYasemin ayyy seninle yakınmışız aşkım 🤭iletişim halinde olalım haber edelim birbiirimize sağlıkla kucağımıza alalım insllah ama erkek olcak hatta kesin gözüyle bakıyorum bakalım nasip🫂🧿
Gulo21 melikeyimmmmm 14 haftalıkken öğrendim 13 haftada zaten doktorum söylemişti fetal DNA testi verince sonuç kesinleşti
Zhde Gulo21 gözünüz aydın bizde 10+4 olduk bende kız hissediyorum eşim erkek hissediyor ama rüyamda erkek gördüm