neanladinyurdagul Ask45 yani erken gebeliklere göre yok gibi beklenen adet tarihine göre kaç gün var adete demek istemiştim hani testi erken mi yapıyorsunuz acaba gününüz geçtiyse zaten saha koyu çıkması lazım
mrvrm ztk yok yarın öğleden sonra dedi doktor. Days comfort test yaptım bugün. Silik çizgi çıktı tartışmalarımda bakar mısınız. Dayanamadım özele kan vermeye gidiyorum 😂😂
Devran Sonuç çıktımı dünden beri yorumlara baktım çıkınca benim yorumumada yazarmısın cevabı bi merak sardı beni inşallahhh vardır 🤲
Ask45 Devran ay negatif kızlarrr cok umutlanmıştım şaka gibii bugün çatlamanın 1-. Günüymüş sık idrar kasık agrısı şimdide mide yanmam başladı
Devran Ask45 Allah gönlüne göre versin iniallah sakın stres yapma hiç ummadığın anda oluyo zaten stres yaptıkça olsun olsun diye bekledikçe olmuyo zaten
Ask45 Devran pzar günü adet olmam gerekiyor belirtiler oldukça hala umudum oluyor ama bu ay asla kafama takmıcam
Nazasel Ask45 kan testi her zaman daha iyidir ben hep o şekilde öğrendim. Adetim 45 gün gecikince baktırdım hep. Kalbini 2 aylıkken dinledim. Çünkü insan ümit ediyor. Dış gebeliktir vs dir diye beklemek istedim hep.
Mucize157 Ask45 11 gün kala ama bu zamana kadar yükselseydi idrar testlerinde çıkardı kan da vermedim yükselmediyse ümidim hepten kırılmasın diye benim şu şekildeydi sonuç <2.0 böyle başında bu olunca yükselmiyor diyorlar ama yükselenler varmış
Ask45 Mucize157 gecen ay 4 gün kala sık idrar ve mide bulantısından şüphelenip test yapmıştım 4 gün kala bile 6 çıkmıştı kimyasal oldu