GULLMOMMY Selam. Kızlar ben özelde detaylı yaptıracağım kaç haftalarda yapılıyor ve özeldeki fiyatı ne kadar yaptıranlar bilgi verebilirim ben 16 haftasayim
oglussannesiiii GULLMOMMY ben 20. Haftamda yaptırdım 20 ila 23 hafta arası diye biliyorum bende canım
Srfblt GULLMOMMY canım bende özelde yaptırdım ama benim yaşadığım yer küçük bir yer o yüzden muhtemelen diğer yerlere göre daha uyguna yaptırmışımdır ondan fiyat vermem doğru olmaz :) 21+3 te yaptırdım bende detaylı ultrasonu
GULLMOMMY oglussannesiiii ben oğlumda yaptırmıştır ama unutum 4 sene geçti üzerinden özeldemi yaptırdınız
GULLMOMMY deryakrgz teşekkürler cnm 1 ay sonra gel demisti doktorum 20 haftaya denk geliyor o zmnn 20 haftadan sonra yapılıyor
Gul1402 GULLMOMMY doktorum 21-22 nin en uygun zamanlar olduğunu söyledi. Ama bizim izin durumundan dolayı 20+5de bugun gideceğim bakalım heycanliyim 🫢3500 denmisti haziran ayında belki zam gelmiştir ne kadar olmuştur bilmiyorum
GULLMOMMY Gul1402 teşekkürler banada 1 ay sonra gel yönlendireceğim dedi o yüzden en doğru hafta hangi haftalarda yapılıyor die nerde oturuyorsunuz bizede hastane 5 bin dedi ama doktor ne der bilmiyorum
Leontiine GULLMOMMY 19-22 hafta arasında yaptırabilirsin dedi doktorum bende 20. Haftaya perinatolojiden randevu aldım. Fiyatı 5.000 TL gideceğim doktorda.
Ehjfjsjs GULLMOMMY 20 de gittim 1 hafta sonra tekrar çağırdı kalbine filan tekrar bakmam lazım dedi bakamadı o gün haftası küçük diye. 6.200 vermistim