Ozlemkaan Cerokk merhaba Aliye hanım kendi kliniğinde mi bakıyor acaba yoksa bir hastanede mi bende detaylı ultrasona giricem de forumda çok duydum adını acaba ona mı gitsem dedim
Ozlemkaan Cerokk randevuları yoğun mu acaba yani kolay ramdebu alabilir miyim detaylı ultrason vakti yaklaşınca yoksa şimdien aramak gerekir mi acaba
Cerokk Ozlemkaan bence şimdiden arayın yoğun. Benim çok acil ameliyat olmam gerektiği için acilitet olduğu için mesaisini uzatıp akşam 19.00da almıştı muayeneye ama her zaman müsait olamayabilir. Sizi kıracağını düşünmüyorum ama 2 hafta öncesinden arayıp randevu almakta fayda var
Bbusrauckun 3melekannesiyim yüksek ihtisas hastanesinde kaan pakay işinde çok iyi şehirdışından gelenler var. Ama sadece riskli gebeliklere bakıyor diye biliyorum zaten bölümü perinatoloji
Dadili xSarelle Bende 4 ağustosta gireceğim Nev Esentepe hastanesinde Harun Şimşek doktorum . Tayfur Çift’e detaylı ultrason tavsiye etti. 5.000 tl fiyatı .
xSarelle Dadili ben Aliye Hanıma gittim canım çok memnun kaldım, 4500₺ nakit, 5bin kartla. Alanı da perinatoloji zaten istersen sende bir bak hemen randevu bulabildim de :)