adyali34 Hanımlar merhaba, detaylı ultrason yaptırdım fakat yurtdışına çıktığım için aynı gün raporu okuyup doktoruma gidememiştim. yurtdışından yeni döndüm şimdi raporu okurken “amniotik sıvı normalin alt sınırına yaklaşmıştır” yazıyor.. bu durumu yaşayanlar?? Gece gece doktora mesaj attım ama yarını beklemem lazım endişelendim😔😔😔
Nurrrrr adyali34 Canım inan hiç bir bilgim yok cok panik yapma endişelenme korkma bişicik yoktur İnsallah postun üstte kalsın diye yazıyorum canım 😘😘
Rnhndkzn adyali34 havuç yemeye çalış. Arkadaşımın başına geldi doktoru bi ilaç verdi. Bi de bol bol havuç yedi suyu düzeldi. Çözümsüz bi durum diil sıkma canını
Edahafsa adyali34 Canım seni üzmek istemem ama aynı durum benimde başıma geldi bebeğimin suyu gelmiş anlamadım ve kuruda kalmıştı benim bebeğim 😔😔
Nurrrrr adyali34 Ayy kıyamam üzülme bitanem bak şimdi git bir abdest al kuranını aç oku yavruna doğru üfle bol bol dualar oku Rabbine sığın sana verdiği emanetine gözü gibi bak ve ondan şifa dile olurmu ❤️❤️
adyali34 Nurrrrr canim cok tatlisin dogru diyosun gidiyim dedigin gibi yapiyim ❤️ Sakinlesmeliyim biraz:(
adyali34 Edahafsa benimkinde su azalmis demiyor normalin alt seviyesi diyor.. insallah iyi haber alirim canim
Scarlett Benim detaylıda değil ama normal kontrollerimde 22. Haftadan sonra hep alt sınırda diyordu doktorum. Bol bol su içmemi istiyordu. 28. Haftada suyumun arttığını söyledi. Günde 4 ltreye yakın su içiyorum sürekli yanımda suluğum var. böyle devam et dedi doktorum.
adyali34 Scarlett cokta su icen bir insanim neden normalin alt seviyesi gozukuyor onuda anlayamadim:( bende arttirmaliyim demekki:( sagol canim..