Duygulumm Kızlar 19. Haftadayım her gün işe gidip geliyorum hareketsiz bir yaşamım da yok ama ayak bileklerim çok şişiyor ne yapabilirim nasıl engel olabilirim çok tuzlu da yemiyorum hatta tansiyonum düşüyor sürekli
erikarpuz Duygulumm ben de o haftalarda aynı oldum beslenme düzenimi değişince düzeldi gerçekten sıfır tuza yakın yediğinizde düzeliyor eve gittiğinizde de ayaklarınızı havaya dikerek yatın şişliği gider
Sultankut Duygulumm uzun süre ayakta durmak da şişkinlik yapabiliyor misafir ağırladım tüm gün oturmamıştım misafirler gidince ayaklarımı tanıyamadım çok kötü şişmişti dinlenince geçti. Yürürken ellerimi aşağı salarak yürüdüğümde de parmaklarım çok şişiyor bunlara dikkat edince yine normal oluyor
kedili1anne Bazı kadınlar çok şişiyor canım bazısı şişmiyor Çokta yapılacak bişey varmı bilmiyorum Ayakta kalkmak şişliği yapıyor zaten ya uzatcan ya biraz altına yastık koyup dikcen
Nihan87 19+5teyim, işe gittiğim günler sürekli oturduğum için sanırım benim de ayak bileklerim şişiyor, soğuk suya tutuyorum uzunca, sonra uzanıyorum biraz iyi geliyor
Duygulumm Nihan87 Benimde öyle masa başı sürekli oturuyorum eve gittiğimde ayak bileklerim davul gibi oluyor haftasonu evde olduğumda iniyor hafif şişliği
Duygulumm erikarpuz Ben sıfır tuza yakın yesem tansiyon düşmesinden bayılırım bu kezde 😒 nasıl yapacağım bilmiyorum
erikarpuz Duygulumm varis çorabı önerdi mi doktorunuz bir sorun isterseniz kullanabilir miyim diye denersiniz