ppmerlina asil15 belki 2 hafta sonra bile erkendir çünkü kese gözükebiliyor ama bebek gözükmeyebiliyor, bence de eğer sağlıksal bir sorun çıkmadıysa haftaya gitme 2 hafta sonra git
asil15 ppmerlina suku iyiyim aslında leke falanda gelmiyor artık çok şükür agrim sizimda yok tek seferde hepsini görüyüm diye 2 haftadami gitsem diye dedim canm gerçi dayanamayabilirim😅
Ggxx amamoms eğer gebelik varsa bu kadar uzun lekelenme normal değil , pıhtılı kan hiç normal değil. Test yapmaktan ziyade tekrar doktora gidin bence acilen. Hayırlı haberler alırsınız inş
amamoms Ggxx test yaptım fakat negatif sonuc aldım ama lekelenmem devam ediyor. Kadın dogumcularda sürekli alttan muayene ediyorlar, şimdi birde lekelenmem olunca aşırı tedirgin oluyorum çekiniyorum rahatsız oluyorum
ppmerlina asil15 valla sen bilirsin aşkk 5.haftada kese görmeyebilir ama kendini üzme o durumda ah vah yapma sakın 🤣
ppmerlina asil15 sen bilirsin aşkk ben de 2 haftada bir gidiyordum. Dediğin gibi sağlıksal bir sorun yoksa bence de 2 hafta bekle