Eliftekcann Ahh kızlar uyku tutmuyor 2. Planlı spinal sezeryana gideceğim 7de hastaneye yatışım yapılacak. İlk oğlum hissedermişcesine uyanıp uyanıp su istedi sarıldı.. sanırım annelik böyle bisey. Allahım hepimize kolaylık versin 🌸
Kkardelenn1 Eliftekcann amin inşallah☺️bende hastanedeyım doğumun var birkaç saate ilk defa sezeryan olacağım Rabbim kolaylaştırsın inşallah nasıl bşr şeyle karşılaşacağımı bilmiyorum
Ceren007 Eliftekcann Kkardelenn1 20 gün sonra bende ikinci sezeryana gireceğim 🙂rabbim yar yardımcınız olsun dualarım sizinle herşey su gibi aksın geçsin inşallah sağlıcakla yavrularınıza kavuşun.
MelikeBulut Eliftekcann benimde 7 de yatışım var ikinci bebiş 😅 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏
Esraa00 Eliftekcann evladına sağlıkla kavuş inşallah🥲 2.olunca insan daha duygusal oluyor galiba Kolaylık versin rabbim🫶🏻
ftmnrshn @Kkardelenn1 @“Eliftekcann” Güzel anneler Rabbim evlatlarınıza sağ salim kavuştursun su gibi aksın inşallah doğumlarınız size de güç kuvvet versin🌸 bizim daha 10 günümüz var bende sizlerden dua istiyorum çok ihtiyacım var ismen dua ederseniz ne mutlu (Fatmanur)
Kkardelenn1 ftmnrshn Allah razı olsun canım 🌸inşallah hep kolaylıklar bizimle olur ederim elbette dua🥰
Muhammederva Bende bu sabah 10 da hastaneye yatış yapacağım 11 temmuzda sabahtan sezeryana alınacağım 2. Sezeryanım gece sadece 2 saat uyuyabildim sağlıkla gelsin bebeklerimiz 💙
Eliftekcann Ceren007 ah girdim canım su gibi geçti gitti şuan hastanede yavrumla bakışıyoruz hepiniz sağlıkla alın kucağınıza 😍
Sevilay37 Eliftekcann benimde bir oğlum var onu bırakıp ameliyata girme korkusu çok fazla o an nasıl sakilrşrbildiniz ne kadar sürdü ameliyat
ilke_ Esravf Allah hepimize yardım etsin normal mi sezaryen mi ben normal istiyorum tansiyon yuksekliginden dolayı suni sanciyla basliycaz hazırlandım gidiyorum.
hayirlisi06 ilke_ kolay bir doğumunun olsun inşallah lütfen bna dua eder misin sağlık sorunlarım sona etsin sağlığıma kavuşayım amin