Senademirkol Tecrübeli hanımlar lütfen yardım edin, 3-4 saattir aralıklı adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. Sanki her an adet olacakmışım gibi. Bünün sebibi son haftalarımda olduğum için mi yoksa Doğum mu başladı sizce ???
Rabia06 Senademirkol canm yalancı sancıda olabilir harket ettiginde geçiyosa eger yalancıdır ama dakika tut canm 20 dk da bi olablir 10 dk da bi öyleyse gerçek sancıdır
Snnddhbdbdnr Senademirkol canım bende 35+5 im bende de oluyor aynısı Bi bel sancısı bir karın ağrısı yarın için gel demişti dr. Gidip gitmemekte de kararsızım çümkü geçen hafta gittim
Ozy Senademirkol bende 35+4 oldum arada adet sancisi gibi geliyor birde karnimin bir tarafi toplaniyor agri olmuyor ama rahatsizlik veriyor sen nasil bi agri hissediyossun tam olarak bende gercek dogum agrisi nasil bisey bilmiyorum
Faile10 Senademirkol hareket ettiğinde dinlendiğinde geçiyorsa yalancı sancıdır. Birde düzenli olmaması gerekiyor, gebe okulund öğrendim 🐣 gerçek sancılar dinlenince va geçmezmiş ve düzenli olurmuş
Senademirkol Rabia06 ya sürekli bir ağrı var hani adette böyle sızlar gibi olur ya o ağrı var ama arada şiddetli giriyor. Uyudum uyandım hala o sızı duruyor korkmaya başladım yani normal mi bilmiyorum da ilk defa böyle ağrı oluyor kasıklarımda
Yalinn8 Senademirkol agri durabilir tekrarlayabilir ya da sanci, dogum sancisinin artarak cogalmasi lazim diyor dr lar ve sıklasması
Senademirkol Snnddhbdbdnr bende o yüzden durdum öyle, geçen hafta gitmiştim ama artarak devam etmiyor ne bileyim yalancı sancı diyorlar
Selim_Alparslan Ozy kuzum merhaba bende 35+5 im aynıyız sabahtan beri adet sancıları çekiyorum karnım ağrıyor mideme vuruyor bende anlamıyorum bu Doğum sancısını 😑 bebek vajinamda oynuyor baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor ve bebek çok toplanıyor ☹️ Cumartesi kontrolüm var ama geçmezse akşam doktoruma gideceğim
Senademirkol Ozy ben adet sancısı gibi çekiyorum, yani sızı gibi olur ya adet olurken sürekli ağrı çekersin hem o var hemde arada sancı giriyor. Her an adet olacakmışım gibi hissediyorum
Senademirkol Ozy ben adet sancısı gibi çekiyorum, yani sızı gibi olur ya adet olurken sürekli ağrı çekersin hem o var hemde arada sancı giriyor. Her an adet olacakmışım gibi hissediyorum
Yalinn8 Senademirkol gecen persembe cikti zaten nst de 70 i gorduk, serum ve ciger gelistirici verdi, bugun yine kontrol vardi 50 lerdeydi, mudehale gerektiricek noktada diil yani, ara ara girip cikiyor artmiyor, dayanilmaz diil o yuzden dogum sancisi diil
Aysemayaz Selim_Alparslan cnm ysırt üstü yat dinlen biraz bak geçiyorum birde Doğum sancısı belden gelir kaşığa vurur ve belirli bir agrıdır dakikaları düşer agrısı artar geçmiş olsun