Hifaakim Ferrocinc kullanıyorum kızlar demir vit olark içtim 1 sat 1 30 saat önce hala midemde duruyor ve aşırı rahatsız ediyor ilk içmem değil neden böyle oldu
SemaNurSoy97 Eğer kendini iyi hissetmiyorsan bi doktora git maden suyu iç dicem oda başka etki yapar mı diye korktuğumdan demiyorum
Hifaakim SemaNurSoy97 istifra ettim ama hala midem aynı bilmiyorum neden böyle oldu ilk defa balık yağı kullandım sabah onun etkisi olmaz diye düşünoyrum ama çok garip mide yanması olabilir mi bu çok acıyo midem
Zeynep0742 Hifaakim normalde de balık yemiyorum doktorun verdiği vitaminde vardı midem mahvoldu ağrı bulantı çok kötü oldum bı dahada kullanmadim.belki sizede ağır gelmiştir
Hifaakim Zeynep0742 ama sabah içtim bişey yoktu akşam 1 de demir içtim onla tepkimeye girmiş olabilir mi midem hala ağrıyo çok başka bişey
Hifaakim SemaNurSoy97 yok hayır gitmedim biraz Demir ilacı böyle yapabiliyomuş ve o gün hiç sı içmemeiştim ondan dokunmuş olabilir sağolun teşşekür ederim sorduğunuz için 💖💖
Sultansultis demir ilacı mideyi rahatsız eder zaten benim de çok rahatsız ettiği için yeni nesil nano boyutta demirlerden kullanıyorum yan etki yapmıyor o
Hifaakim Sultansultis 8 gündür bişey yapmamıştı ama 9. Gün berbattı yani doktoruma söyliycem değiştirsin yada o gün az su içmiştim ondan rahatsız etmiş olabilir