Kızlar içimi dökmek istedim bir kaybım var düşük değil 25. Haftalarda doğum 11 gün yaşayıp vefat etti melek oglum,
Herneyse kendime 1 sene verdim şimdi tekrardan hamileyim çok şükür rabbime ama nasıl desem o kadar yorgunum ki… yine mi aynısı olacak ? Serklaj olacam nasıl olacak evimde kalamayacam nasıl olacak ya tam tutunduğum anda yine kaybedersem gibi düşünceler. Sonra Allah’a bırakıyorum tevekkül ediyorum. Sonra iki yürüsem biraz akıntım olsa ay yine mi erkenden suyum mu geldi acaba , dişim kırıldı bu sabah iki saattir düşünüyorum acaba enfeksiyon olur mu nasıl yağacaklar bu haftada yapmazlar yapmazlarsa ilerlerse ne olacak, ya da işte afedersiniz kabız olsam acaba bebeğe zarar mı verdim ben diye bunalıma giriyorum ve bu düşünceler beni yedi bitirdi. Tevekkül diyeceksiniz bende biliyorum olanı engelleyemem ama kendimi hep aynı noktada buluyorum ve yaşadığım çaresizlikleri tekrardan yaşamaktan korkuyorum. Bunu niye buraya yazdım onu da bilmiyorum. Eşime bile kendimi anlatamıyorum çünkü ben bile kendimden ve düşüncelerimden sıkıldım artık. Öyle işte