supermooomy nuresi bugün kan verdim 5500 çıktı değerim henüz muayeneye gitmedim ama görülebilirmiş şu an öyle dediler ama sonuç olarak görmedim😊
GulnazYuldasova liyamm55 3 gebelik 1 oğlum 2ncisi melek oldu karnımdayken. Şuan 6+5 teyiz sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
Hanimeller Gulkiz22 ya bişe sorcam komik bi soru ama ya 2. Gebelik benı aşırı zorluyor koku mide bulantısı hat safhada kızımın ağzı bile kokuyor bana 😭🥹 sizde yaşadınız mı hayatta soğudum resmen
Anonimim Gebeliğim bir düşük yaptım daha önce. Bugün tam 40 haftalık olduk ama kızım biraz nazlı sanırım 😂
Falan Redak canım senle aynı ilerliyorum da bir şey sorucam göbek deliğim baya dümdüz olmuş herhangi bir ağrım yok bu ters bir durum mu acaba
Redak Falan benim dışa doğru ama bence yoktur ha karnın inik olduysa o kanala girdiğine işaret ki ultrasonda doktor der ama doğuma yakın olur diye biliyorum
Falan Esra11_10 merhid canım merhaba benim göbek deliğim dümdüz oldu 34 .haftadaym bu ters bir durum mu acaba
Gulkiz22 Hanimeller yaşamaz olur muyum herşey kokuyor bana da mide bulantım bunda bi geçmedi ilk 3 ay hem bulantı hem kusma şimdi sadece bulantı ya döndü ama geçmiyor daha zorluyor beni