ReyHalVe21 liyamm55 benim ilki normal ikinci makat geliş olduğu için zorunlu sezaryan bu üç numaralı bebişimde zorunlu sezaryan 🥲
Gulkiz22 Hanimeller gerçekten öyle bulantı bi geçmiyor kızımda böyle olmamıştım artık geçmesini bekliyorum 😢 dediğiniz gibi bi çocuk daha olunca onunla vakit azalıyor ama elimden geldiğince onu da ihmal etmemeye çalışıyorum
Embu liyamm55 27+5 💕 ikinci gebelik 3,5 yıl önce kızımı aldım sağlıkla kucağıma şimdi oğlumu bekliyorum 💕
3_bebelianne liyamm55 Çocuklarının yaşları nasıl benim kızım büyük oğlum ufak daha🤣🙈kızım10yaş ve oğlum 28aylık
3_bebelianne liyamm55 Senin ortanca küçükmüş ben 2buçuk yaşında oğlum bebek gelince napacağım diyorum allah kolaylık versin
sevdakayax deryapoyrazz çok fazla uygulamaya bakmıyorum kusura bakma geç gördüm yanıtı yani benim 3. Gebeliğim hepsinde de sadece 3. Ayda sabah bulantısı oldu her gebelik farklı bende çok bulantı olmuyor hatta şuan sabah bulantıları da geçti
sevdakayax deryapoyrazz çok fazla uygulamaya bakmıyorum kusura bakma geç gördüm yanıtı yani benim 3. Gebeliğim hepsinde de sadece 3. Ayda sabah bulantısı oldu her gebelik farklı bende çok bulantı olmuyor hatta şuan sabah bulantıları da geçti