Ayra0203 Kızlar iyi geceler 3.cü ayıma giriyorum kürtaj olalı ilk adetimi geçen ay gördüm fakat tekrardan adet olamadım bekliyorum ama hiçbir belirti bile dahi yok gebelik testi yaptırdım 0.100 çıktı negatif çocuk sahibi olmak çok istiyoruz aranızda böyle olan anneler oldu mu hiç yada daha sonrasında ilk adetten sonra hamile kalan ikinciyi daha göremedim 😣😔
MerveKrmz canım öncelikle gecmis olsun kotu gunler gitsin gelmesin. ekimin 16sinda kurtaj oldum tam 2ay sonra aralik 19da ilk adetimi oldum. sonrasi yok yani ocakta da subatta da gormedim. simdi 6hafta 4gunluk hamileyim. sat e gore daha once gitmesi gerekiyo ama mucizem ocak adetime yakin tutunmus bize. son kontrolumde kendini de gorduk kalp atislarini da duyduk hamdolsun. kafanda surekli barindirma hamile kalmak icin iliskiye girme relax ol kendini serbest birak emin ol stres cok etkiliyo. gecikmenin sebebi bile cogu zaman gebeligi isteyip vucudu ona gore uyardigimizdan oluyo. bekle biraz daha sabret kurtajla sonuclansa bile sonucta gebe kalabiliyosun hep bunu dusun. kurban oldugum Rabbim tez zamanda guzel haberler aldirsin😊🙏🏻
Esrayusuf Kuzum bende 38 gün oldu kürtaj olalı korunuyorum adet olmadım ama test yaptım sabah ikinci çizgi çok silik çıktı sen test yaptın mı adet olmayınca ne çıktın