Merveangel Kızlar 22 haftaligim aksamdan beri böyle mideden boğazıma dogru acı mı desem böyle bisi geliyor yutkunmakta zorluk cekiyorum yasayanlar bilir belki anlatmak istedigimi neyle geçer kızlar
seddaa Merveangel canım bende de aynı sorun vardı bunla ilgili yazdım yemek borun bogazın yanıyomus gibi hissediyosun ilaçsız geçmiyor burdan önerdiler gaviscon al iyi geliyor
Nurrrrr Merveangel Soğuk süt iç Canım yada bak biraz sacma bulabilirsin ama bana iyi geliyordu patatesi soyup çiğ çiğ ye cok iyi geliyor emin ol 👍🏻👍🏻
Aysunhaner Merveangel mide yanması yaşıyorsun canım 😇 Çok salçalı acı baharatlı tüketme Akşam yemeklerini erken ye Şimdide bir bardak soğuk süt iç yoksa uyutmaz :))
Merveangel TayMer seddaa Nurrrrr Aysunhaner meleklerim3757 aylaacetin Çok saolun kızlar istanbulda deprem olunca korktum kayinvalideme geldim burdada süt yok 🙈 ins sabaha kadar çok rahatsız etmez sabah alır içerim hemen ilk kez oldu bugün gerçekten çok zor bisimis😑
meleklerim3757 Merveangel Ay benimde aynı öksürük bile yapıyor bogazın yangısından reennie duo diye şurup var biraz o geciriyor benimkini yastıkta yüksek yatmaya calış gecmiş olsun canım
aylaacetin Merveangel ay ben kaç ay ne çektim daha yeni geçti sanki boğazımda bişey kalmış gibi midemin girişinde bişey tıkanmış gibi oluyodu 🤦🏼♀️ Üstüne bide mide ağrısı yanması çok felaketti Gaviscon rennie kullandım fayda etmedi en son pronat diye bi şurup yazdı doktorum o iyi gelmişti
Afraorhon @Merveangel oy oy ben sabahı sabah ettim bir gün hiç unutmam o hissi iki yastık en güzeli mide leblebi midenin asidini alıyor yatmadan önce yiyebilirsin insallah sendr de işe yarar
Merveangel Afraorhon canakkalede olmus cnm 5 siddetinde istanbulda da baya hissettik herkes disari çıktı hava çok soguktu mecbur iceri girdik
Deletedmom133 Merveangel benim acısı sırtıma bile etki ediyordu süt iyi geliyor kursak yanması derler ona 😣😏
Ayazipek Merveangel ayyy mide yanmaları bende ikinciye hamileyim diyet yapacam diye midemi tahriş ettim şimdi gebelikte erken başladı mide yanmalarım geçen gece uykumdan uyandım resmen midem kaynadı hemen soğuk şekersiz süt içtim rahatladım
Yasemincifci Merveangel reflü canım çaydan kahveden uzak dur soğuk süt iç yatmadan iki saat öncede birşey yme
aysenuraysenur eğer süt içmezsen elma yoğurt veya maden suyu içebilirsin iyi geliyor benimde aynı dağa simdi geçti uyuyamadım mide yanmasından
Usakli64 Merveangel gayet guzel anlatmissin zaten hepimiz yasadigimiz icin bunu hemen anladik 😀 Allah sifa versin ben firinda kizarmis borek çörek yedigim zaman midem kötü oluyordu zaten seker ciktigindan beri yemiyorum gecti