Saliha1992 Merhaba arkadaşlar 7 haftalik hamileyim. Vajinal yoldan progestan kullanıyorum doktorum ağızdan degil vajina dan kullanmamı yoksa bulantı ve başdönmesi yapacağını söyledi. Ama benim hafifte olsa midem bulanıyor bu progestan dan mi yoksa bebisten mi kullananlar yorumlarınızı bekliyorum
hilal58 Saliha1992 6 haftalık hamileyim ilk gebeligimde bas dönmem olamamıştı bunda aşırı başım dönüyor progestandanmiymisss😲ama bulantı yok bilemedim şimdi geçer inşallah allah kolaylık versin
ebrunecip Saliha1992 canim bende 7 haftalik hamileyim. Bir haftadir bende kullaniyorum. Çok halsizlik yapiyor bende birde sürekli uykum geliyor. Doktor bu iki yan etkisinin olacağini söylemişti. Ama ben ağiz yoluyla aliyorum ilaci
Zeytinusss Saliha1992 canım bende kullandım ağız yolundan aldiğimda aşırı halsiz oluyordum baş dönmesini bir kere yaşadım. Birde günde 3 kere alınca fenaydım sonra vajinadan aldım ve gece yatarken di. O çok değil hic etkisini göstermesi diyebilirim canim. Gecmis olsum insallah saglikla kucağına alırsın
Mimnak Saliha1992 8. Haftamda başladım kullanmaya bnde vajinadan kullanıyordum lyle oldugu galde bulantım çoktu bulantılarım demekki bebektendi 15. Haftalarmda bulantılarım geçti gibi şuan 18. Haftamdayım malesef hala kullanıyorum kanamalarım var :( kabızlık yapıyor bende düzenli kayısı falan yemeye çalşıyorum
busraaylmz Merhabalar 😊 16+4 günlüğüz 1 buçuk aydir bende kullanıyorum doktorumda vajinal yoldan demişti ama icerek kullanıyorum ben hiç bir yan etkisi olmadı bende bas donmesi halsizlik vs. Üstelik çalışıyorum bi etkisi olmadi canım 😊
Aysesare Saliha1992 haftanız erken, benimde 7.haftada mide bulantılarım başladı 20.haftaya kadar sürmüştü. Progestan genelde aşırı derecede uyku yapıyor,bende başka yan etkisi olmamıştı. Bulantın Progestandan olduğunu düşünmüyorum
Havvam Saliha1992 bende uzun süre kullandım vajına dan hiç bişey olmadı o mide bulantınız genel hamılelıktendır agızdan alınırsa doktorunuzun dediği gibi oluyormus bana hangısını istersen öyle kullan demişti ben vajınadan kullanmıstım
Zeynepkozan Saliha1992 bende kullandim ilk haftalarda hem vajinal hem de icerek nasil rahat edersen fark etmez ama ilaca alisana kadar normal ictigim zaman resmen aninda uyuyordum bir yarim saat kadar uyudugumu hatirlamayacak derecede sonra alistim
BMH Saliha1992 canım ilaç mide bulantısı yapıyor ama bu haftalarda bulantı yaşaman da gayet normal doktoruna söyle dayanamıyorsan bulantı önleyici ilaç versin
Saliha1992 BMH yok canım ahım şahım bi bulantı degil. Ayrıca bulantiya sevinir oldum ilk bebegimin kalbi durmuştu. Bulantı olumca seviniyorum bebeğim orda diye
Busramerve Saliha1992 canım merhaba.ben de 6 haftalık hamileyim. Progestana iki gün önce başladım. Ağız yoluyla alınca aşırı baş dönmesi yaptı. Şu an fitil olarak kullanıyorum, herhangi bir yan etkisi olmadı. Bulantıların gebeliktendir diye düşünüyorum.