nnisanannesiii Kızlar çok şükür 38+4 ikinci sezaryen doğumu yaptım kurtuldum darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah ❤️ sorularınız varsa buyurun burdayım🥰🥰
Muhammederva nnisanannesiii devlette mi yaptın doğumunu kaç gece kalıcaksın birde eğer devlette yaptıysan çocuğun ziyaret saatinde hastaneye geldi mi enfeksiyon riski vs var diyorlar ama bu gün sorucam hastaneye sağlıkla büyüsün bebişin
Ilkesmomy nnisanannesiii merhabalar hayırlı olsun ben de ikinci sezeryan annesi olacağım inşallah ilkine göre nasıldı ayağa kalkma süreciniz falan ayrıca genel mi oldunuz yoksa belden mi oldunuz uyuşmayı hangisini tavsiye edersiniz sezeryana girmeden önce yapmamız gereken neler sizce
petronix nnisanannesiii Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bende 2. Sezeryan olacak annelerdenim ilkine göre daha mı kolaydı. Doğumdan sonra karına basma durumu tekrar oluyor mu?
Esravf nnisanannesiii Allah sağ sağlim büyütmeyi nasip etsin inşallah.Bende bugün öğlen yatış yapııp akşam üzeri doğuma alınacağım ilk doğumum ve ister istemez korkuyorum sezeryan olucm sağlıkla alalım inşallah
nnisanannesiii Kubraaa9 evet aynı yerden açıyorlar ilkine kıyasla ilki bir tık daha kolaydı diyebilirim 😌 bunda gaz problemi yaşıyorum
Bussbety nnisanannesiii bana şurup tarzı bişi içirmişlerdi yeterli gelmedi serumla bişi verdiler o kadar rahatlattı ki doktorunuza ya da hemşireye söyleyin yapsınlar
bebektwo nnisanannesiii ah ah doğumumda sezeryandan sonra hıc gaz gelmedı 4. Gün üstüne lavman yaptılar daha öncede burun estedığı olmuştum onda da 1 hafta tuvalete çıkamamıştı tekrar lavman olmuştum bana narkoz dokunuyor 2. Sezeryanımda bunu doktora önceden dıyecem
kedili1anne nnisanannesiii Bu arada rabbim sağlıklı bol bereketli ömür nasip etsin bebeğine 💐🧿Sonrasında acılar dayanılacak gibi mi peki Ben kendşmş korkutuyorum da birazcıkk
nnisanannesiii kedili1anne tesekkur ederim amin inşallah ♥️ yok ya o kadar dayanılmicak gibi değil zaten sürekli agrı kesici veriliyor ilk yürüyüş biraz zor oluyor ama ondan sonrası daha rahat inşallah
Muhammederva Bende yarın 2. Sezeryanımı olacağım bu gece sadece 2 saat uyuyabildim sabah 10 da hastaneye yatışım yapılacak dualarınıza talibim kızlar💙
nnisanannesiii Muhammederva yok canım özelde yaptım dün sabah giriş yaptık öğlen dogum oldu muhtemelen bugün öglen taburcu edecek doktorum özel oldugu icin ailem yanımdaydı odada kaldılar benimle yani ziyaret saati gibi bise yoktu cnm
Seyma0323 Geçmiş olsun canim! Allah anali babali büyütsün🥰 benimde ilk sezaryandi, bu sefer normal ilerliyorduk ama maalesef bebek ters.. 36+2 su an. Gün verildi şimdilik🥰 İkinci sezardan ilkindej kolaymi canim
nnisanannesiii Seyma0323 ya cok zor geçmedi dün oldum bugün bayaa topladım hastane evime 2 saat uzaklıkta 2 saat yol geldim mesela
nnisanannesiii Ilkesmomy belden uyuşma oldum genel atesteziye göre cok daha iyi bence ilk ayagı kalkış tabii bır tık zor oluyor ama yürüdükçe açıldım genel olarak güzel geçti dün olmama rağmen bugün baya iyiyim çok şükür size de kolaylık diliyorum inşallah
nnisanannesiii petronix ilkiyle arada cok büyük fark yoktu dogumdan sonra 3 kez karnıma bastılar ama çok abartılacak kadar bi ağrı olmadı bende korkmuştum ondan ama genel olarak güzel geçti sizede kolaylık diliyorum Allah kurtarsın inşallah ♥️
Seyma0323 nnisanannesiii mashAllah. Zaten yol insani maf ediyor🙈 tekrar gecmis olsun canim. Belki de piskolojikdir çünkü ayakta durabilmek için bir evladimiz daha var