Kızlar size bişey sorucam benim gibi bi durum yaşayan varsa aranızda onlarda yazarsa çok sevinicem ben adet olmaya başladı başlayalı hep regl tarihlerim düzensizdi ben en son reglimi 4 haziranda oldum ve henüz hala bu ay tekrar olmadım ve iki döngüm arası saat 12 itibari ile 37 gün oldu tamam düzensiz diye 34 35 i bulduğu oluyodu ama 37 den emin değilim ama iki gün önce test yaptım ben markası day’s doctordu ve negatif çıktı ama kullandığım bi uygulamada diyoki hamilelik testine son bir gün diyo aslında dediğim gibi iki gün önce falan yapmıştım bebiş varmı diye ama negatifti belirtim de yok aslında sadece ğöğüslerimin yan tarafında hafif bi ağrı var ama oda dokunmayınca çok acımıyor birde hafif uç kısımları ayın birinden önce falanda kahverengi kanamam olmuştu ama bebiş olsaydı iki gün önce teste çıkardı zaten dimi buna benzer bi durum yaşayan varmı lütfen bana yazarmı hep acabamı dedim dört beş tane test yaptım bi iki aydır ama sonuçu görünce hayal kırıklığına uğradığım için bir süre yapmıcam Tm dedim üzülüyorum çünkü sürekli aynı şeyi görünce