Sevcny Bebeğim 47 günlük iki gündür gözü böyle dudağında hemanjiom var gözüde böyle olunca telaş yaptım yarın sabah doktora gideceğim ama sizce nedir başına gelen var mı öyle çok ağlamaz tırnaklarıda kesik kısa yani
busenaz68 Sevcny kardeşi varmı misafir çocuğu falan acaba kaşla göz arasında birşey falanmi vurdular sanki darbe almış gibi duruyor
3_bebelianne Sevcny Benim kızımdada vardı ama doğdugunda doktora sordum geçer dedi geçti senin sanırım sonradan oluşmuş bu durumla ilgili bilgim yok
dilaradoyan Sevcny benim kızımında iki gündür böyle ama ablası çarptı yani darbe aldığı için. Sizinki durup dururken mi oldu belki fark etmediğiniz bi şey olmuştur
Sevcny busenaz68 hayır sadece kedisi olan bir eve gittim kedi mi darbeledi diye düşündüm ama öyle olsa ağlardı çok. hiçte yalnız bırakmadım babaannesine emanet ettim bilemiyorum ki çok tedirginim
Melickaya Sevcny mikrop kapmış olabilir, 47 günlük daha keşke dikkat etseydiniz kediden köpekten bebekler çok etkilenir. Herhangi bir kıl tüy bile ciddi enfeksiyonlara neden olur.